Αθηναΐς Νέγκα για τον σύζυγό της: «Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45, θα είναι πρόβλημα»

Must Read

Η Αθηναΐς Νέγκα έχει χάσει τον πατέρα της όταν ήταν στην τρυφερή ηλικία των 7 ετών. Το γεγονός αυτό, όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια στο παρελθόν, ενδεχομένως να την έχει επηρεάσει σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις σχέσεις της με το αντίθετο φύλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι παντρεμένη με τον κατά 14χρόνια νεότερο Γιάννη, και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», αναφέρθηκε στην διαφορά ηλικίας τους και στο κατά πόσο αυτή επηρεάζει την σχέση τους.

«Με πείραζε η λεύκη, ήταν κάτι που έκρυβα, με το οποίο δεν αισθανόμουν πάρα πολύ άνετα. Τον τελευταίο καιρό νομίζω είναι κάτι το οποίο έχω ξεπεράσει, χωρίς να το έχω ξεπεράσει απόλυτα. Ακόμα και τώρα στον δρόμο σε κοιτάζει κάποιος και προσπαθεί να καταλάβει αν έχεις καεί ή αν έχεις πάθει κάτι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι περισσότερες συνεντεύξεις που κάνω είναι για τη λεύκη. Με ρωτάνε δύο πράγματα, “Έχετε λεύκη;” και “Ο άντρας σας είναι νεότερος”. Τίποτα άλλο δεν τους ενδιαφέρει, είναι μόνο αυτό».

Αναφορικά με τον σύζυγό της και το γεγονός ότι είναι νεότερος δήλωσε: «Μέχρι στιγμής νομίζω ότι ψιλοπερνάει. Αν συνεχίσουμε να είμαστε παντρεμένοι κι εγώ είμαι 60 κι αυτός 45, θα είναι πρόβλημα. Σαφώς υπάρχει άγχος όταν ο σύζυγός σου είναι μικρότερος γιατί σκέφτεσαι ότι εγώ μεγαλώνω, βλέπω τα σημάδια επάνω μου, άρα θα τα βλέπει κι αυτός. Αποκαλώ τον σύζυγό μου στο Instagram “τυχερό σύζυγο” γιατί θεωρώ ότι έμπλεξε σε μία δύσκολη σχέση. Περνάμε διάφορες φάσεις με πολλή αγάπη, με αγάπη που είναι σκληρή».

«Είμαι φοβικά ανεξάρτητη. Νομίζω ωριμάζοντας κάτι συμβαίνει μετά τα 40κάτι. Ο φόβος της εγκατάλειψης με κάνει να σκέφτομαι πάντα ότι μπορεί να επέλθει το τέλος στη σχέση μου», δήλωσε στην συνέχεια.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε να κάνει κατάψυξη ωαρίων καθώς δεν ήθελε να προσπαθήσουν να κάνουν παιδί παρόλα αυτά ήρθε τυχαία. «Είναι λάθος να θέτεις όρους σε μία σχέση, όπως το να πρέπει ο άλλος να σου “χαρίσει” ένα παιδί»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This