Η πρώην σύζυγος του Παπανδρέου έκανε comeback μετά από σιωπή μηνών

Με νέο ξανθό look γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με την κόρη της Μαργαρίτα

Must Read

«Σαν τα χιόνια» που λέει και η λαϊκή ρήση, παρόλο που έχουμε λιώσει στη ζέστη! Η Αντα Παπανδρέου, έπειτα από σιωπή μηνών, επανεμφανίστηκε στα δημόσια πράγματα, με αφορμή τα γενέθλιά της.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Ελάχιστα εικοσιτετράωρα αφότου η επικαιρότητα ασχολήθηκε με τον βηματοδότη που τοποθέτησε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην σύζυγός της Γιώργος Παπανδρέου, βγήκε και εκείνη από την αφάνεια… Φωτογραφήθηκε να σβήνει κεράκια και να περνάει τα γενέθλιά της με την κόρη της Μαργαρίτα.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι δυο τους βρέθηκαν σε ρεστοράν στην Κρήτη, πλάι στη θάλασσα, με φιλική παρέα και το γιόρτασαν. «Happy birthday to the youngest mom» (χρόνια πολλά στη νεότερη μαμά) έγραψε στο Ιnstagram η Μαργαρίτα ανεβάζοντας μια φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της. Η Μαργαρίτα Παπανδρέου από τη μια τρέχει στο νοσοκομείο με τον πατέρα της και τον βηματοδότη και από την άλλη να καλύψει και τη μαμά που γιορτάζει. Σήμερα, μάλιστα, Πέμπτη 16 Ιουνίου, κι ο μπαμπάς της κλείνει τα 70 του!

Η άλλοτε πρώτη κυρία, πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου, μαζί με τη ζωή της άλλαξε και το χρώμα των μαλλιών της, μετά το διαζύγιο. Εγινε κατάξανθη. Αν και η γυναικεία ψυχολογία λέει ότι οι χωρισμένες αλλάζουν τα μαλλιά τους αμέσως μετά το διαζύγιο για να ανανεωθούν, στην περίπτωση της Αντας αυτό δεν επιβεβαιώνεται, καθώς ο χωρισμός της από τον Γιώργο Παπανδρέου μετράει περισσότερα από επτά χρόνια. Αμακιγιάριστη, λοιπόν, με ένα απλό λευκό μπλουζάκι η Αντα Παπανδρέου πόζαρε για χατίρι της κόρης της.

Στο μεσοδιάστημα, εκείνη ζει έναν ήσυχο βίο στο σπίτι της στο Κολωνάκι, έχοντας έναν στενό πυρήνα δικών της ανθρώπων που περιλαμβάνει την οικογένειά της και ελάχιστους φίλους. Η κόρη της είναι η καλύτερη παρέα της. Η σχέση μαμάς και κόρης είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί ποτέ. Τουλάχιστον αυτό εκμυστηρεύεται η πρώην σύζυγος του Γιώργου Παπανδρέου στις φίλες της.

Συχνά πυκνά οι δυο γυναίκες συναντώνται για ψώνια και καφεδάκι. Εντούτοις η Αντα Παπανδρέου είχε πολύ καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση. Τη βλέπουν μόνον οι κομμωτές της στο Ψυχικό. Ο Γιώργος και η Αντα Παπανδρέου γνωρίστηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 1980 στο κέντρο Μαραλέτο στο Ρίο, στο περιθώριο εκδήλωσης στελεχών του ΠΑΣΟΚ, και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Ομως είκοσι έξι ολόκληρα χρόνια μετά, το ειδύλλιο και ο γάμος έληξαν.

Στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού από τότε στέκεται μια άλλη γυναίκα, η Ολλανδή γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι. Οσο για την Αντα Παπανδρέου, ακόμη δεν έχει βρει, ως φαίνεται, τον αντικαταστάτη του Γιώργου, τον νέο της έρωτα. Ή, ακόμη καλύτερα, μπορεί να τον κρατάει κρυφό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This