Αντώνης Καφετζόπουλος: «Πήρα ελληνική υπηκοότητα το ’90 – Η οικογένεια ήταν Τούρκοι υπήκοοι»

Must Read

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η οικογένειά του όταν ήρθαν σαν πρόσφυγες στην Ελλάδα από την Κωνσταντινούπολη, μίλησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ Στούντιο 4.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έλαβε την ελληνική υπηκοότητα το 1990 και μέχρι τότε είχε άδεια παραμονής αλλοδαπού.

«Ήταν εποχή διάλυσης για εμένα. Όλοι οι φίλου μου φεύγανε. Κάποιους τους διώχνανε μέσα σε 24 ώρες, αυτοί ήταν οι μη Τούρκοι υπήκοοι, η δική μου οικογένεια ήταν γνήσιοι Τούρκοι υπήκοοι. Πήρα ελληνική υπηκοότητα το 1990. Πήγαινα κάθε χρόνια και ανανέωνα τα χαρτιά μου. Είχα άδεια παραμονής αλλοδαπού. Δεν ένιωθα ξένος, με ενοχλούσε μόνο ότι δεν είχα διαβατήριο», εξήγησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Μάλιστα όπως είπε, οι γονείς του δυσκολεύτηκαν πολύ να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην Ελλάδα: «Οι γονείς μου δεν προσαρμόστηκαν ποτέ στην Ελλάδα. Άλλη νοοτροπία, άλλοι άνθρωποι, άλλο το πνεύμα του εμπορίου. Το θετικό της μετάβασής είμαι ήταν ότι δεν υπήρξαν περιουσιακά στοιχεία εκεί, αυτό όμως ήταν αρκετά δύσκολο για τον πατέρα μου, ώστε να ξεκινήσει κάτι στην Ελλάδα. Εγώ ένιωθα ελεύθερος στην Ελλάδα κάτι που δεν ένιωθα εκεί», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.








Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This