Ελένη Ουζουνίδου για Φιλιππίδη: «Είδα φόβο και μία τρομοκρατία και σηκώθηκα κι έφυγα από την πρόβα»

Must Read

Αυτό το διάστημα στην επικαιρότητα βρίσκονται οι πολύκροτες δίκες των ηθοποιών, Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων αλλά και του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Πολλοί από τους συνάδελφους τους ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως αυτοί οι άνθρωποι που υποτίθεται έπρεπε να ποιούν ήθος, προέβησαν σε αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις.

Ανάμεσά τους είναι και η Ελένη Ουζουνίδου, η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραδέχτηκε πως: «Είχε χαρεί το μεγαλύτερο κομμάτι του καλλιτεχνικού χώρου, όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης έγινε διευθυντής στο Εθνικό Θέατρο, ένας νέος άνθρωπος, ξέραμε ότι είναι εγγράμματος και ότι ήρθε για καλό. Εξεπλάγην όταν άκουσα για τις καταγγελίες, αλλά μετά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά».

Όσον αφορά την συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δήλωσε πως: «Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Με σκηνοθέτησε μία φορά, αλλά έβλεπα ότι είχε υπερβολικές αντιδράσεις και του έβγαινε ένας θυμός και μία περίεργη και έντονη συμπεριφορά σε άλλους ανθρώπους. Θυμάμαι μία φορά ότι σηκώθηκα και έφυγα από την πρόβα. Είδα φόβο και μία τρομοκρατία που δε μου άρεσε καθόλου. Το εντόπισα, το είπα και σηκώθηκα κι έφυγα από την πρόβα.

Τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης από τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είχαν φτάσει στα αφτιά μου. Επειδή γνωρίζω τις κοπέλες που είναι τα θύματα, καταλαβαίνω ότι κάτι έχει γίνει. Έχω μιλήσει μαζί τους και μου περιέγραψαν με λεπτομέρειες τα συμβάντα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This