Γέννησε η Πέννυ Μπαλτατζή – Τα πρώτα λόγια από το μαιευτήριο

Must Read

Μανούλα έγινε για δεύτερη φορά η Πέννυ Μπαλτατζή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η γνωστή τραγουδίστρια είχε γνωστοποιήσει πως ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και μάλιστα είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού.

Η ερμηνεύτρια έφερε χτες στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως αποκάλυψε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η μικρούλα γεννήθηκε λίγο πρόωρα όπως είχε συμβεί και με τον γιο της Κάρολο, ευτυχώς όμως είχε έναν εύκολο τοκετό.

«Θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και την αγάπη σας. Το παιδάκι μας είναι πάρα πολύ καλό. Είναι μαχίμι. Βγήκε και αυτό στις 35 εβδομάδες, όπως ο Καρολάκος. Τα παιδιά μου έχουν αποφασίσει ότι θέλουν να φεύγουν νωρίς από το σώμα μου. Και εγώ το δέχομαι και τα ευχαριστώ που μου χάρισαν αυτό το δώρο, να κατοικήσουν μες στο κορμάκι μου. Όλα καλά. Νιώθω δυνατή. Νιώθω ότι μπορώ να ανέβω ένα βουνό ολόκληρο.

Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά. Θέλω να προσπαθήσω να τα απαντήσω, αλλά έχω ανάγκη να ξεκουραστώ, αν και γέννησα πάρα πολύ εύκολα. Σαν αυγό βγήκε το παιδί μου. Αλήθεια δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Σε αντίθεση με τον τοκετό του Κάρολου που ήταν αρκετά δύσκολος και πολύωρος και οι εξωθήσεις αρκετά εξαντλητικές. Υπόσχομαι να απαντήσω σε όλους όσο πιο γρήγορα μπορώ», 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This