Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον σύντροφο του Άγγελου Μπράτη: «Θα τον παρουσιάσει και επίσημα στο ευρύ κοινό»

Must Read

Στην εβδομάδα Μόδας, «Αthens Xclusive Designers Week» βρέθηκε χθες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε με πολλά καταξιωμένα ονόματα από τον χώρο της μόδας.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από το GNTM, ενώ της σύστησε και τον σύντροφό του.

«Χθες είχα την ευκαιρία να μιλήσω πολύ ώρα με τον Άγγελο Μπράτη. Είναι πολύ cool. Μου είπε ότι δεν τον ενδιέφερε να συνεχίσει, γιατί πια κυκλοφορούσε στον δρόμο και είχε γίνει ο κριτής του GNTM. Η δουλειά του είναι σχεδιαστής», είπε ο γνωστός σχεδιαστής στην παρουσιάστρια του ALPHA.

Στην συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μία αποκάλυψη αναφορικά με την προσωπική ζωή του πρώην κριτή του reality μόδας.

«Μου σύστησε και τον σύντροφό του, με τον οποίο είναι μαζί γύρω στον έναν χρόνο και σύντομα θα τον παρουσιάσει και επίσημα στο ευρύ κοινό. Πως, που και γιατί δεν το λέω. Είναι του χώρου μας. Επειδή θα τον παρουσιάσει σύντομα ο ίδιος και θα τον συστήσει… Σκηνοθέτης είναι!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This