Μαρία Κίτσου: «Είναι άγριο να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό…»

Must Read

Η Μαρία Κίτσου έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό Και τη συμμετοχή της δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδύεται έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

H πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο έχει αγκαλιάσει τους ηθοποιούς.

Ωστόσο η Μαρία Κίτσου θεωρεί πώς τα media είναι αυτά που υπερβαίνουν τα όρια.

Για το πώς βίωσε την αναγνωρισιμότητά μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου τόνισε ότι: «Όταν άνοιξε λίγο το πράγμα μετά τον covid, ήταν too much. Κυρίως όχι από τον κόσμο γιατί ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του. Με τα media ήταν δύσκολο όταν βλέπεις το οτιδήποτε λες και κάνεις ή δεν κάνεις να γράφεται, να διαστρεβλώνεται και να χρησιμοποιείται για διάφορους λόγους. Είναι κάτι πολύ άσχημο αυτό, δυσάρεστο κι άγριο. Δεν μου αρέσει καθόλου αυτού του είδους η έκθεση», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να μιλάνε και να προσπαθούν σαν όρνια, σαν αρπακτικά να βγάλουν το παραμικρό και να χρησιμοποιήσουν πράματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας αυτό το πράγμα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This