H Έλενα Ράπτη στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου

Must Read

Στην αγκαλιά του Τάκη Ζαχαράτου βρέθηκε προχθές το βράδυ η βουλευτής Θεσσαλονίκης Eλενα Ράπτη. Πήγε στο Βεάκειο θέατρο, όπου παρακολούθησε την παράσταση του δημοφιλούς περφόρμερ, η οποία φέρει τον τίτλο «Ελα μεσ’ την αγκαλιά μου».

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Αυτό το πρόσταγμα φαίνεται πως άκουσε και η βουλευτής και έσπευσε να τον αγκαλιάσει στα παρασκήνια λίγο μετά την παράσταση. Εκείνος χάρηκε πολύ που την είδε. Ποιος ξέρει… μπορεί να του έδωσε ιδέες για να την προσθέσει στο σόου. Αλλωστε η ίδια έχει στιλ ξεχωριστό, το οποίο προσφέρεται για κάτι ανάλογο.

Ο showman με τα χίλια πρόσωπα Τάκης Ζαχαράτος ενθουσίασε την Ελενα Ράπτη με τις μιμήσεις του για τη Ματίνα Παγώνη, τη Λίνα Μενδώνη, τη βασίλισσα Ελισάβετ, τον Εμανουέλ Μακρόν, ακόμη και για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αλλά εκεί που γέλασε πολύ ήταν με την Αργυρώ και τον Αστέρη του «Σασμού», αλλά και με τον Δούκα Σεβαστό με τη Μυρσίνη του στις «Αγριες μέλισσες». Η βουλευτής, η οποία καιρό τώρα μετά το διαζύγιό της κυκλοφορεί δημοσίως μόνη, φορούσε καμπάνα λευκό παντελόνι και πλατφόρμες.

Οι καλές γλώσσες λένε πως έχει αφοσιωθεί πολύ στα βουλευτικά της καθήκοντα, στα εκκλησιαστικά της, τα οποία πάντοτε την ενέπνεαν και συνεχίζουν να την εμπνέουν, και στις φίλες της. Οι έρωτες έχουν πάει λιγάκι πιο πίσω στη ζωή της Ελενας. Ή τουλάχιστον αυτό θέλει να φαίνεται!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This