Μαρία Πρωτόπαππα: «Ένιωσα ότι είχα έρθει αντιμέτωπη με το θάνατο! Θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου τόσο εύκολα»

«Η τελευταία σελίδα που γύρισα ήταν στα 47-48 μου, που ήταν πολύ βαρβάτη»

Must Read

Η Μαρία Πρωτόπαππα έχει διαγράψει μία αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο του θεάτρου, όμως όταν ήταν μικρή (όπως όλα τα παιδάκια) είχε άλλα όνειρα για τον εαυτό της.

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» όπου αποκάλυψε πως μικρή ονειρευόταν να γίνει γιατρός όμως τελικά την κέρδισε το θέατρο.

Η 51χρονη ηθοποιός κάνοντας τον απολογισμό της παραδέχτηκε πως όσο μεγαλώνει αισθάνεται καλύτερα με τον εαυτό της συγκριτικά με νεότερη ηλικία.

«Μεγαλώνοντας νιώθω πολύ καλύτερα μέσα μου από το πως ένιωθα όταν ήμουν 20, 25 η 30, είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη, γιατί έχω τα μέσα να κάνω όσα επιθυμώ. Ανακάλυψα συναισθήματα που ήθελα να νιώσω και να ζήσω, ξεφυτρώνουμε σαν άνθη που ανοίγουμε, ωριμάζουμε μαραινόμαστε και πέφτουμε. Σε κάποιους τομείς είμαι στην άνθιση, σε άλλους λίγο πριν την πτώση. Όταν αναγνωρίζεις στα 40 τις πρώτες ρυτίδες λες ότι θα γυρίσω σελίδα. Η τελευταία σελίδα που γύρισα ήταν στα 47-48 μου, που ήταν πολύ βαρβάτη, γιατί συντελέστηκε και μία μεγάλη εσωτερική αλλαγή», ανέφερε αρχικά και εξήγησε στην συνέχεια πως:  «Σαφώς συνέβησαν γεγονότα στα 47 μου, άλλα έχει να κάνει με το πως επέλεξα να δω τη διαδικασία της ωρίμανσης. Έχουν παρεξηγηθεί τα πράγματα, λες “έχω μεγαλώσει” και σου λένε “όχι, μην το λες αυτό, μία χαρά είσαι!”, λες και είναι κάτι κακό. Στα 47 μου, εσωτερικά, ξεκίνησα να πηγαίνω προς την ομορφιά».

«Δεν ήμασταν οικογένεια χωρίς προβλήματα, όμως εγώ και ο αδελφός μου είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με πολύ κάλους ανθρώπους», είπε για την οικογένειά της.

Φέτος παρακολουθούμε την ηθοποιό στην πετυχημένη σειρά «Σασμός». Αναφορικά με την απόφασή της να συμμετέχει στο καθημερινό σίριαλ του Alpha αλλά και για τον ρόλο της παραδέχτηκε πως: «Το σκέφτηκα πριν πω ναι στη “Μαρίνα” του “Σασμού”, γιατί ήταν καθημερινό και οι ταχύτητες είναι πολύ γρήγορες. Έκανα τον “Σασμό” για λόγους τεχνικούς και φυσικά οικονομικούς. Δεν ονειρεύομαι πράγματα για τη “Μαρίνα”, ούτε ασχολούμαι μαζί της παραπάνω από αυτό που κάνω, έχει τη δίκη της διαδρομή. Δεν ταυτίζομαι με τη “Μαρίνα”, δε νοιάζομαι για το μέλλον της, παίρνω το υλικό και προσπαθώ να φτιάξω έναν άνθρωπο που θα τον πιστέψω».

Όσον αφορά τον σκηνοθέτη της σειράς Κώστα Κωστόπουλο, ο οποίος αποσύρθηκε από τα επαγγελματικά του καθήκοντα εξαιτίας των καταγγελιών που έχουν γίνει εις βάρος του, δήλωσε πως: «ο Κώστας Κωστόπουλος απομακρύνθηκε μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση για να εξυπηρετήσει & να προφυλάξει τη δουλειά στο σύνολο της. Προ αποδείξεως δεν μου αρέσει η καταδίκη, είμαι όμως κατά της βίας και οποιασδήποτε παρενόχλησης, αλλά δεν μου αρέσουν και τα λαϊκά δικαστήρια. Περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει, και ελπίζω να μην ισχύουν οι κατηγορίες εναντίον του Κώστα Κωστόπουλου. Δεν έχω τηλεόραση από τη στιγμή που έσκασε η κρίση στην Ελλάδα & ο αποκωδικοποιητής που μου χάρισε ένας φίλος δεν δούλεψε, “σημάδι» είπα”».

Τέλος αναφέρθηκε στην στιγμή που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της. «Ένιωσα ότι είχα έρθει αντιμέτωπη με το θάνατο κάποια στιγμή στη ζωή μου, ένιωσα ότι κινδύνευσα πάρα πολύ, δεν έπαθα όμως ατύχημα. Κινδύνευσα πάρα πολύ σε μία συνθήκη, στην οποία δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα λυθεί εκείνο το πρόβλημα, αλλά τελικά ήμουν τυχερή και λύθηκε. Ήταν μία άτυχη στιγμή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατύχημα, ένιωσα μέσα μου ότι θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου τόσο εύκολα, γρήγορα & απλά», κατέληξε μιλώντας για το περιστατικό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This