Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη για την συμπλοκή του Light και του Snik: «Eικόνες ντροπής! Έδωσαν το παρών νέα παιδιά»

Must Read

Σκηνές βίας εκτυλίχτηκαν χθες στα MAD Video Music Awards με πρωταγωνιστές τους τραγουδιστές της τραπ μουσικής Light και Snik.

Απ’ ότι φαίνεται οι δύο τραγουδιστές δεν άντεξαν το γεγονός ότι καθόντουσαν αρκετά κοντινή απόσταση. Άλλωστε ο Light είχε προειδοποιήσει την παραγωγή του show, πως σε περίπτωση που συμβεί αυτό ενδέχεται να ξεφύγει η κατάσταση, δεδομένου ότι υπάρχει έντονη κόντρα μεταξύ τους.

Άγνωστο παραμένει ποιος προκάλεσε τον καυγά, ωστόσο ο Light ισχυρίστηκε πως του επιτέθηκαν κι εκείνος βρέθηκε σε θέση άμυνας.

Το αδιανόητο περιστατικό σχολιάστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να ξεσπά τονίζοντας πως: «Διψούσα να ακούσω κάποιον, όπως τον φροντιστή της σκηνής, που έλεγε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Ευτυχώς το έκανε ο Ασημινάκης. Εμείς ό,τι πλάνα έχουμε, τα έχουμε προβάλλει. Ας ελπίσουμε ότι είναι όλα καλά για την Έλενα Παπαρίζου. Αυτό που βλέπω είναι εικόνες ντροπής, μην ξεχνάτε ότι στη γιορτή οι άνθρωποι που δίνουν το παρών είναι νέα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This