Σορτσάκια, χρυσοποίκιλτα ρούχα, ακριβά ρεστοράν και αραλίκι για την Πατούλη στο νησί των ανέμων

«Πέρα βρέχει» για την... princess της Μυκόνου

Must Read

«Καθεμιά γυναίκα έχει το δικαίωμα να νιώθει princess στην οικογένειά της, στα παιδιά της, στην επαγγελματική δραστηριότητά της, στο σπίτι της» γράφει στο Instagram η πρώην τού περιφερειάρχη Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη, που και αισθάνεται και ζει σαν πριγκίπισσα.

Και δεν είναι μόνο ότι φοράει τις βασιλικές τιάρες που πουλάει στην μπουτίκ της, αλλά μένει στη Μύκονο, στο νησί που, ως γνωστόν, μπορούν πλέον να ζήσουν βασιλιάδες και όχι απλοί Έλληνες.

Το κόστος ζωής στη Μύκονο, όπου εμπορεύεται η Μαρίνα Πατούλη, είναι απαγορευτικό για οποιονδήποτε απλό μισθωτό. Η Μαρίνα όμως μπορεί, και αφού μπορεί δικαίως νιώθει πριγκίπισσα. Σορτσάκια, χρυσοποίκιλτα ρούχα, ακριβά ρεστοράν και αραλίκι…

Κάθε μέρα ανεβάζει φωτογραφίες και stories από τις συλλογές της στη νέα της μπουτίκ, αλλά και από το lifestyle της, που είναι… ζηλευτό. Όλοι οι άλλοι ασχολούνται με τα Fuel Pass, τα επιδόματα για το ρεύμα και την ακρίβεια, αλλά για τη Μαρίνα Πατούλη… πέρα βρέχει!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This