Προκλητικός ο Trannos: «Χαζούληδες εκεί στα κανάλια»

Must Read

Με προκλητικό τρόπο σχολίασε ο Trannos το γεγονός ότι το όνομά του ενεπλάκη στο άγριο ξύλο που έπεσε στα Mad VMA 2022.

Ο τράπερ που πρόσφατα συνελήφθη για οπλοκατοχή και στη συνέχεια έκανε ειρωνικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για τις εικόνες που προκάλεσαν σοκ και οργή:

«Γελάω πολύ με το IQ σας και την πονηριά σας. Μην λέτε ψέματα στον κόσμο. Δεν τσακώθηκα με κανένα χθες ούτε έκανε κάποια κίνηση ούτε τίποτα. Δεν έχω την παραμικρή σχέση με όλο αυτό. Επίσης χθες λόγω όσων γίνανε δεν μπόρεσα να βραβευτώ για το καλύτερο κομμάτι.

Χαζούληδες εκεί στα κανάλια, εξυπνάκηδες με το ύφος το δύσκολο στην κάμερα. Πουλάτε και την μάνα σας για λίγα ευρώ. Ευχαριστώ όλους σας για την τόση αγάπη που είχα χθες στο show μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This