«Πατσαβούρη» αποκαλεί τον Snik η σύντροφός του σε νέο βίντεο στο Instagram

«Υψηλού» επιπέδου χαρακτηρισμούς χρησιμοποιεί το ζευγάρι

Must Read

Περίεργο κώδικα επικοινωνίας έχει το νέο ζευγάρι της showbiz SnikΓιώτα Ιωαννίδου.

Μόλις λίγες ώρες μετά από τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media το βίντεο που ανέβασε ο οξύθυμος τράπερ, στο οποίο ακούγεται να καλεί την σύντροφό του να φύγει από το πλάνο, χαρακτηρίζοντας την «πατσαβούρα», σήμερα η Γιώτα Ιωαννίδου φαίνεται να δίνει «συνέχεια» στο θέμα. 

Η ίδια σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram από την Σαντορίνη όπου βρίσκεται μαζί με τον Snik για διακοπές, τον αποκαλεί με την σειρά της «πατσαβούρη».

Όπως όλα δείχνουν το ζευγάρι φαίνεται απολαμβάνει να αποκαλεί ο ένας τον άλλο με τέτοιους χαρακτηρισμούς, ενώ το γεγονός ότι η συμπεριφορά του Snik προς την κοπέλα του χαρακτηρίστηκε αρνητικά από τους χρήστες του διαδικτύου, εξόργισε τον trapper:

«Λοιπόν ακούστε εσείς με τα άρθρα και εσείς στα πάνελς. Καλό θα ήταν να ξέρετε και να καταλαβαίνεται κάποιες φορές τι είναι χιούμορ και τι είναι πραγματικότητα. Πηγαίνετε στις μίζερες ζωούλες σας και κοιτάξτε τη δουλίτσα σας που δεν την κάνετε και σωστά. Ο Snik λέει είπε πατσαβούρα το κορίτσι του, ρε είστε καλά; είστε τρελοί;», είπε σε βίντεο που ανέβασε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This