Έξαλλη η Καινούργιου με το απαράδεκτο μήνυμα που διάβασε: «Ντροπή! Πόσο τραγικός είσαι;»

Δεν πίστευε στα μάτια της η παρουσιάστρια!

Must Read

Τον έντονο εκνευρισμό της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε ένα απαράδεκτο μήνυμα που έγραψε για εκείνη χρήστης του Twitter, μετά την προβολή της καταγγελίας της Ιωάννας Σιαμπάνη στην εκπομπή της.

@newsbreakgr Έξαλλη η Καινούργιου με το απαράδεκτο μήνυμα που διάβασε: «Ντροπή! Πόσο τραγικός είσαι;» #kainourgiou ♬ πρωτότυπος ήχος newsbreak


Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε το θέμα με την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η εγκυμονούσα Σιαμπάνη από επαίτη σε φανάρι στη Γλυφάδα, όταν εκείνος της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, με αποτέλεσμα η ίδια να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα, η παρουσιάστρια είδε μια ανάρτηση στα social media, που την τάραξε πολύ:  «Θέλω να διαβάσω κάτι μισό λεπτό, θα μου επιτρέψετε γιατί ο κόσμος δεν πάει καλά. Έγραψε κάποιος, “Καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του και αυτή, που μας πετάει έξω το στήθος της στη μάπα στης 10 το πρωί… Μιλάμε για σούργελο”» είπε η Κατερίνα Καινούργιου και κάλεσε τον κόσμο να του κάνει αναφορές:

«Πόσο ντροπή. Είσαι τραγικός ρε φίλε. Πραγματικά μπείτε να τον μπλοκάρετε και να του κάνετε όσο πιο πολλά report μπορείτε. Είναι δυνατόν; Πόσο τραγικός μπορεί να είσαι για να συγκρίνεις τον επιδειξία με ένα πιο ανοιχτό ρούχο; Και στη τελική μπορώ να φοράω ό,τι θέλω. Ντροπή και πάλι ντροπή» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: «Ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το μόριο του έξω» καταγγέλλει η εγκυμονούσα Ιωάννα Σιαμπάνη




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This