Προκαλεί ο Αγγλούπας – Ποτίζει με σαμπάνια τα ψάρια στην Ψαρού 

Λεφτά να πιουν και τα ψάρια έχει ο επιχειρηματίας που άφησε πίσω τους τις δικαστικές περιπέτειες για τη «Μαφία των Ρομά»

Must Read

Επίδειξη χλιδής κάνει από τις ξαπλώστρες στην παραλία της Ψαρούς ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας.

@newsbreakgr

Προκαλεί ο Αγγλούπας – Ποτίζει με σαμπάνια τα ψάρια στην Ψαρού #agloupas

♬ πρωτότυπος ήχος – newsbreak

Ο 45χρονος γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος βρίσκεται στο νησί των Ανέμων, φαίνεται σε βίντεο, να ποτίζει με σαμπάνια τα ψάρια που περιφέρει το προσωπικό του εστιατορίου, προκειμένου να δουν οι θαμώνες την φρέσκια ψαριά.

Ο Αγγλούπας, ο οποίος απασχόλησε τη δικαιοσύνη όταν συνελήφθη και κατηγορήθηκε για την υπόθεση του γιγάντιου κυκλώματος της «μαφίας των Ρομά», που είχε ρημάξει τα σπίτια των επωνύμων στην Αττική, φαίνεται ότι προσπαθεί να αποκτήσει ξανά τη φήμη του μπον βιβέρ.

«Φέρε λίγο να τα κεράσουμε» λέει στους εργαζόμενους και στη συνέχεια φαίνεται να αδειάζει ένα μπουκάλι σαμπάνια μέσα στο στόμα του ψαριού. Μάλιστα, θεωρώντας ότι είναι είναι τόσο αστείο, ο Αγγλούπας βάζει στο στόμα του ψαριού το άδειο μπουκάλι και στη συνέχεια απολαμβάνει ικανοποιημένος το πούρο του. 

Ο πολυσυζητημένος επιχειρηματίας για τον οποίο ο ανακριτής και ο εισαγγελέας είχαν αποφασίσει ομόφωνα την προσωρινή κράτησή του, αφού προφυλακίστηκε για 13 μήνες  στη Χίο και στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και 20.000 ευρώ χρηματική εγγύηση.

Όλα αυτά, φαίνεται να τα έχει αφήσει πίσω του ο Αγγλούπας, ο οποίος πλέον επιδίδεται σε κυνήγι απολαύσεων και φροντίζει να το «προβάλλει» παρά τις απελπιστικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει η ελληνική κοινωνία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This