Λάμψη στον διαγωνισμό ομορφιάς Miss Παγκόσμιος Τουρισμός! Στην Miss Μολδαβία το στέμμα

Οι ωραίες του Ζαππείου

Must Read

O κήπος του Ζαππείου γέμισε το βράδυ της Δευτέρας με «μπουκέτα» ομορφιάς στο πλαίσιο του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Παγκόσμιος Τουρισμός που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας με επιτυχία για 26η χρονιά από τον πρόεδρο του Σωματείου Μοντέλων Γιώργο Κουτούλια και υπό την αιγίδα του ΕΟΤ!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Ολες οι διαγωνιζόμενες έλαμψαν με την παρουσία τους, εντυπωσιάζοντας τους κριτές και το κοινό που έδωσε το «παρών», με τη Miss Μολδαβία Ana Maria Purtuc να είναι η μεγάλη νικήτρια, κερδίζοντας τον τίτλο Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2022.

«Νέες εμπειρίες»

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η Μολδαβή καλλονή, παραχωρώντας συνέντευξη στην «Espresso», είχε μιλήσει για τον διαγωνισμό λέγοντας πως πάντα στο μυαλό της έχει τη νίκη και την πρώτη θέση, αλλά, και να μη συμβεί κάτι τέτοιο, δεν θα είχε πρόβλημα, γιατί της αρέσει να κάνει νέους φίλους και να ζει διαφορετικές εμπειρίες!

Η Miss Μολδαβία

Τελικά, η εντυπωσιακή Ana Maria και τον τίτλο κέρδισε, και νέους φίλους έκανε, και με το στέμμα φεύγει στις αποσκευές της! Αναφορικά με τους υπόλοιπους τίτλους για την ιστορία της βραδιάς η Miss Βενεζουέλα Valeria Del Amor αναδείχτηκε 1η αναπληρωματική, η Μiss Tourism Ελλάς Τζένη Τσολάκογλου 2η αναπληρωματική, η Miss Ιταλία Miriam Malerba κατέκτησε τον τίτλο της Μiss Tourism Europe και η Miss Γκάνα Jennifer Dzokpo αναδείχτηκε Miss Tourism Africa.

Η Μiss Tourism Ελλάς Τζένη Τσολάκογλου

Το έργο της κριτικής επιτροπής, που αποτελούνταν από τους Γεωργία Χιόνη, Αθηνά Τελωνιάτη, Γιώργο Κωστούρο, Τζένη Οικονόμου, Μάκη Δανάλη, Γιάννη Πειρουνάκη, Χρύσα Κοντογιώργου και Bruno Dalto, ήταν αρκετά δύσκολο, ειδικά όταν είδαν τις διαγωνιζόμενες να παρελαύνουν με βραδινά φορέματα του Πάνου Ζήνα και τις υπέροχες κομμώσεις διά χειρός Θοδωρή Μπουρνέλη, αλλά και με το μακιγιάζ από τα μαγικά χέρια του Φρέντυ Καλομπράτσου!

Οι τρεις μεγάλες νικήτριες

Οι μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι Stichion, Coolvit, Pulze, Club Casino Loutraki, Zinas, Kyana, Beauty Clinic Kyana, Akjeaerbede, Drivakos, Hawaiian Τropic, Sagittario. Τις υπηρεσίες φιλοξενίας και μετακινήσεων ανέλαβαν το «Theoxenia Palace Piraeus Hotel», η Blue Star Ferries, το Katsouris Tours, ενώ τις υπηρεσίες φύλαξης σε όλη τη διάρκεια της παραμονής στην Ελλάδα των υποψηφίων είχε η Ηarris Security.

Η Miss Παγκόσμιος Τουρισμός με τον Γιώργο Κουτούλια

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This