Τσιτσιπάς: «Χτενίζω τα μαλλιά μου 20 λεπτά την ημέρα – Βάζω λάδι και ρίγανη»

Συμβουλές για μεταξένια μαλλιά από τον Στέφανο Τσιτσιπά

Must Read

UPDATE: «Ήταν… τρολιά το ελαιόλαδο στα μαλλιά» λέει τώρα ο Τσιτσιπάς

Στο BBC, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και μας άφησε όλους άναυδους αποκαλύπτοντας το μυστικό για τον καλλωπισμό των μαλλιών του.

Ο Έλληνας τενίστας στη συνέντευξή του μίλησε για τη καθιερωμένη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών του, δηλώνοντας πως πέραν του χτενίσματος που διαρκεί 20 λεπτά, τα πλέκει, ενώ χρησιμοποιεί λάδι και… ρίγανη.

Η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά

«Ξοδεύω 20 λεπτά για να τα χτενίζω. Τα πλένω δύο φορές και αμέσως μετά βάζω τη μάσκα μου. Βάζω πολύ απαλά το ελαιόλαδο στα μαλλιά μου. Ακριβώς πριν κοιμηθώ φροντίζω πάντα να βάζω λίγο baby oil σε συνδυασμό με λίγη ρίγανη», είπε ο Έλληνας τενίστας.

Όσον αφορά στο τένις, ο κορυφαίος αθλητής κατάφερε χθες να προκριθεί στον 2ο γύρο του Γουίμπλεντον επικρατώντας με αντίπαλο τον Ελβετό Αλεξάντερ Ριτσάρ.

Η χθεσινή νίκη έφερε τον Στέφανο Τσιτσιπά ένα βήμα πιο κοντά στη φάση των «16». Στο β΄ γύρο ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμσον (νο76).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This