H Iωάννα Τούνη στη Μύκονο με μαγιό μετά τις φήμες για εγκυμοσύνη

Προσδίδει η κοιλίτσα της το ευχάριστο γεγονός;

Must Read

H Iωάννα Τούνη βρίσκεται στη Μύκονο και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και τα μπάνια της στη θάλασσα μαζί με την παρέα της, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει φήμες ότι περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύντροφό της τα τελευταία χρόνια Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ωστόσο, κανείς από τους δυο δεν έχει σχολιάσει το γεγονός επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας την είδηση.

Η Ιωάννα Τούνη, έχοντας ένα άκρως καλοκαιρινό hair look, λεπτά μακριά κοτσιδάκια στα μαλλιά της και φορώντας ένα πορτοκαλί μεταλιζέ μπικίνι με τοπ που έχει έναν ώμο, απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό στη θάλασσα, ωστόσο το σώμα της -ακόμα τουλάχιστον- δεν προδίδει ότι είναι έγκυος. Βέβαια, ακόμη και αν η επιχειρηματίας περιμένει το πρώτο της παιδί, στην παρούσα φάση θα βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, άρα δεν μπορούν να φανούν και αλλαγές στο σώμα της- αν και κάποιοι θεώρησαν ότι ακόμα κι αυτή η απειροελάχειστη καμπύλη που κάνει η κοιλίτσα της ίσως προσδίδει ότι δεν έφαγε απλώς λίγο παραπάνω το προηγούμενο βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, βρίσκονται σε μια σταθερή σχέση εδώ και πολύ καιρό και έχουν ρυθμίσει έτσι τις δραστηριότητές τους ώστε να μπορούν ουσιαστικά να εκμηδενίσουν την απόσταση Αθήνα-Θεσσαλονίκη που τους χωρίζει. Οι δυο τους επιλέγουν αυτό το χρονικό διάστημα που είναι μαζί να το περνούν είτε στην πρωτεύουσα είτε στη συμπρωτεύουσα, ενώ το χειμώνα επιλέγουν προορισμούς χειμερινών διακοπών όπως η Αράχωβα και το καλοκαίρι κάνουν τα μπάνια τους σε νησιά όπως η Ελαφόνησος.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This