Η Κατερίνα Λέχου στα 55 της χρόνια ποζάρει αμακιγιάριστη και είναι σαν κοριτσάκι

Η φυσική ομορφιά της ηθοποιού χωρίς make up, ρετούς και φίλτρα.

Must Read

Η Κατερίνα Λέχου σε δυο μήνες θα κλείσει τα 55 της όμως αποδεικνύει καθημερινά πως η ηλικία είναι μόνο ένας ασήμαντος αριθμός. Η ηθοποιός είναι απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης παντρεμένη με τον παλαίμαχο πολίστα Μάνο Στρατάκη από το 2014. Είναι πάντοτε περιποιημένη και κάνει αξιόλογες στυλιστικές εμφανίσεις χωρίς όμως η εικόνα της να αποτελεί εμμονή της.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Λέχου, πόζαρε με ένα μαύρο μπικίνι στην παραλία χωρίς να φοράει make up και με ανέμελα τα μαλλιά της κοιτώντας την κάμερα με αυτοπεποίθηση. «Επειδή τα καλοκαίρια μας είναι μικρά ας τους δώσουμε μιαν ανάσα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας και καλοσώρισε τον Ιούλιο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο ζήτημα της εμφάνισής της λέγοντας: «Δεν τρώγομαι με την εικόνα μου. Έχω περάσει τα στάδια που έχουμε περάσει όλες. Που με ένοιαζε, που δεν μ’ ένοιαζε, που δεν είχα επίγνωση, αλλά και που είχα. Ποτέ όμως δεν ήταν το κυρίαρχο θέμα η εικόνα μου. Αυτό είναι θέμα παιδείας. Από το σπίτι σου εξαρτάται τι έχει σημασία για σένα» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This