H Eυγενία Σαμαρά μας συστήνει τη μητέρα και τον αδερφό της

Κι όπως η ίδια αποκαλεί την οικογένειά της, τους Good SAMARitans.

Must Read

Η Ευγενία Σαμαρά φέτος έκανε την καλύτερη τηλεοπτική της σεζόν, καθώς ο ρόλος της στο υπερεπιτυχημένο σήριαλ Σασμός ως δικηγόρος Στέλλα Καμαριωτάκη την καθιέρωσε στη συνείδηση του κοινού ως μια από τις πλέον ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η Ευγενία Σαμαρά βρήκε το χρόνο να πάει ένα ταξίδι στην Ιταλία μαζί με τη μητέρα της και τον αδερφό της και ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram για να μας τους συστήσει. Πόζαραν λοιπόν όλοι μαζί με τον αδερφό της Στέλιο Σαμαρά και την μητέρα της Αναστασία Καρβουνίδου-Σαμαρά με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην Φλωρεντία.

Ο αδερφός της αγαπάει πολύ τα extreme sports και ασχολείται με τις εκτυπώσεις, ενώ η ξανθιά μητέρα της είναι μια πραγματικά καλοβαλμένη και εμφανίσιμη γυναίκα. Μάλιστα η Ευγενία, αναφέρεται στην οικογένειά της με το ψευδώνυμο The Good Samaritans κάνοντας έτσι ένα παιχνίδισμα με το επίθετό της και την έκφραση καλός Σαμαρείτης.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This