Oι γιοι της Κατερίνας Παπουτσάκη ετοιμάζονται να παίξουν μεγάλη μπάλα

Η ηθοποιός απαθανάτισε το πιο τρυφερό στιγμιότυπο ανάμεσα στον Κίμωνα και το Μάξιμο.

Must Read

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αποκτήσει με το σύζυγό της Παναγιώτη Πιλαφά δυο γιους, τον Μάξιμο που είναι τώρα εννέα ετών και τον Κίμωνα που είναι τριών. Η ηθοποιός βρίσκεται πολύ κοντά στα παιδιά της και τη βλέπουμε πολύ συχνά να κάνει βόλτες μαζί τους στην πόλη, στο Ζάππειο ή στον Εθνικό Κήπο, είτε μαζί με τον πατέρα τους είτε μόνη της.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Παπουτσάκη, απαθανάτισε ένα πραγματικά τρυφερό στιγμιότυπο με τους δυο γιους της που ο μεγάλος βοηθά τον μικρότερο να βάλει τις κάλτσες του και τα παπούτσια του για να παίξουν μαζί ποδόσφαιρο.

Η εικόνα είναι πραγματικά τόσο συγκινητική όσο και χαριτωμένη, αφού δείχνει δυο πολύ αγαπημένα αδέρφια να ετοιμάζονται να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, το ποδόσφαιρο. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This