H Zέτα Δούκα είναι ίδια η μητέρα της κι αυτό δεν είναι ψέματα

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία για να ευχηθεί χρόνια πολλά στη μαμά της και διαπιστώσαμε πως είναι ίδιες.

Must Read

Η Ζέτα Δούκα πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στη σειρά του Αlpha ΨΕΜΑΤΑ και υποδύεται μια αστυνομικό που διερευνά τους βιασμούς αρχικά και στη συνέχεια τη δολοφονία του βιαστή Ανδρέα Ηλιάδη, τον οποία υποδύεται ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης. Στο σήριαλ που ρίχνει αυλαία αύριο, πρωταγωνιστεί επίσης ο Ιωάννης Παπαζήσης, η Αλεξάνδρα Αϊδίνη, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Βασιλική Τρουφάκου και ο Γιώργος Χρανιώτης. 

Στο επίσημο site του Alpha ο ρόλος που υποδύεται η Ζέτα Δούκα περιγράφεται ως εξής: Η αστυνόμος Α’ Νόρα Χατζίδου είναι αντισυμβατική, κυνική και χωρίς κανένα φίλτρο στις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά της. Συνήθως όμως είναι αυτές οι ιδιότητες του χαρακτήρα της που την οδηγούν στην εξιχνίαση των υποθέσεων που αναλαμβάνει. Ωστόσο, έχει και αυτή τα ευάλωτα σημεία της. Το παρελθόν της κρύβει κάποιες οδυνηρές καταστάσεις που την έχουν οδηγήσει να συμπεριφέρεται με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

H Zέτα Δούκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές selfies στις οποίες ποζάρει τόσο μαζί με την μητέρα της όσο και μαζί με την κολλητή της φίλη Κατερίνα Παπανικολάου οι οποίες έχουν την ίδια ημέρα τα γενέθλιά τους και στη λεζάντα έγραψε: Χρόνια πολλά Μαμάκα! Χρόνια πολλά Κατερινάκι μου! Να σας χαίρομαι για πολλά-πολλά χρόνια. Οι καλοί φίλοι είναι οικογένεια και η καλή οικογένεια είναι φίλοι και δεν ξεχωρίζουν στην καρδιά μου! Σας αγαπώ πολύ! ❤️ #birthsday #happybirthday #mother #bestfriend #lovethem #familyandfriends #love #friendsarefamily

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This