Οι 1.095 ημέρες των αδερφών Σταμίρη μακριά από το Διαφάνι

Tι άλλαξε στην προσωπική ζωή... Λενιώς, Ασημίνας και Δρόσως στα τρία χρόνια των «Αγριων μελισσών»

Must Read

Και τώρα τι γίνεται χωρίς Λενιώ, Ασημίνα και Δρόσω; Ε, δεν είναι και λίγα τα τρία χρόνια στη διάρκεια των οποίων η Μαρία Κίτσου, η Ελλη Τρίγγου και η Δανάη Μιχαλάκη, μέσα από τους ρόλους τους στις «Αγριες μέλισσες» που πέρασαν στην τηλεοπτική ιστορία, κρατούσαν συντροφιά στο κοινό!

Οι τρεις πρωταγωνίστριες της σειράς αυτά τα τρία χρόνια δεν έδιναν τροφή μόνο με τους τηλεοπτικούς έρωτές τους, τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο και τον Κωσταντή, αλλά και με την ιδιωτική τους ζωή, καθώς ταυτόχρονα με τη σειρά εποχής προχωρούσαν κι εκείνες σε μεγάλες αλλαγές στην προσωπική τους ζωή, καθεμιά με τη δική της τύχη ή επιλογή.

Δανάη Μιχαλάκη: Νυφούλα στο πλευρό του Παπαγεωργίου

Η ηθοποιός, που έχει κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να αναστενάξει, έχει διαλέξει τον άντρα της ζωής της! Η Δανάη Μιχαλάκη, που ως τηλεοπτική Δρόσω από το Διαφάνι γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα μέσα από τη σειρά, ντύθηκε νύφη στο πλευρό του Γιώργου Παπαγεωργίου, επισφραγίζοντας με τον πιο γλυκό τρόπο το love story της με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Στις 8 Αυγούστου 2021 η Σύρος έζησε τον δικό της μύθο με άρωμα Διαφανίου, μια και στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη έδωσαν το «παρών» σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς. Και οι δύο στάζουν μέλι ο ένας για τον άλλον, με τον Παπαγεωργίου να λέει σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Τη γνώρισα σε μια φάση της ζωής της που δεν είχε δουλειά όσον αφορά την τηλεόραση ή το θέατρο. Δούλευε σερβιτόρα και στους πρώτους μήνες της σχέσης μας έγινε το casting για τις “Αγριες μέλισσες” και μετά όλα τα άλλα. Είναι μια παραμυθένια ιστορία αυτό που έχει συμβεί, γιατί τη γνώριζα και πριν από την επιτυχία της σειράς. Της άξιζε να συμβεί όλο αυτό και δεν έχει αλλάξει καθόλου»!

Μαρία Κίτσου: Single αντί για γάμο με τον Μάτσα!

Η Λενιώ από το Διαφάνι γνώρισε τη μεγαλύτερη δημοσιότητα από τους πρωταγωνιστές της σειράς, αφού ήταν ο πιο αγέρωχος και ακέραιος χαρακτήρας. Η Μαρία Κίτσου, με αρκετές θεατρικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, είδε τις μετοχές της να εκτοξεύονται, καθώς ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση, αυτός της μαχητικής αγρότισσας, έφερε ριζικές αλλαγές και στην αληθινή προσωπική της ζωή.

Εκεί που πήγαινε για γάμο με τον μουσικοσυνθέτη Μίνω Μάτσα (η ίδια έλεγε σε συνέντευξή της ότι ο γάμος της θα είναι εναλλακτικός), ξάφνου ένα πρωινό του Οκτωβρίου του 2019 σκάει η είδηση του χωρισμού τους. Μπορεί, λοιπόν, οι τηλεθεατές να την είδαν ως νύφη στον… ματωμένο γάμο της με τον Σέργιο στη σειρά, όμως μέχρι τώρα στην πραγματική της ζωή νυφικό δεν φόρεσε!

Ο χωρισμός της από τον Μάτσα ήταν αθόρυβος και βελούδινος, ενώ οι δυο τους πλέον διατηρούν φιλικές σχέσεις! Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μάτσας πήγε και την είδε στο θέατρο με τη μετέπειτα συζυγό του, τη βουλευτή της Ν.Δ. Ολγα Κεφαλογιάννη. Το καλοκαίρι του 2020, λίγο πριν από τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, η Κίτσου εκπλήσσει τους θαυμαστές της με την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά, κάτι το οποίο έγινε αισθητό στις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα.

Οπως είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όλα ξεκίνησαν από ένα όργανο γυμναστικής, όταν κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας άρχισε καθημερινή γυμναστική, προσέχοντας παράλληλα τη διατροφή της. Σε αυτό τη βοήθησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, με τον οποίο έγιναν στενοί φίλοι. Ο ένας επισκεπτόταν τον άλλον στο σπίτι του και μέχρι και ταξίδι πήγαν μαζί τον Σεπτέμβριο του 2020 και οι διαδόσεις για ένα ρομαντικό ειδύλλιο τότε έδιναν κι έπαιρναν.

Το τηλεοπτικό κοινό ήθελε να δει τον Γκοτσόπουλο και την Κίτσου μαζί ως ζευγάρι, μέχρι και να κάνουν οικογένεια. Η δημοφιλής ηθοποιός αυτή την περίοδο είναι μόνη της και συνεργάζεται και στο θέατρο με τον Γκοτσόπουλο, στην αρχαία τραγωδία «Ηλέκτρα», με την οποία περιοδεύουν.

Έλλη Τρίγγου: Ερωτικό πέπλο μυστηρίου μετά το… φινάλε με τον Πανταζάρα!

Το 2019, στην πρώτη σεζόν των «Αγριων μελισσών», η ταλαντούχα ηθοποιός είδε τον χωρισμό της από τον γοητευτικό συνάδελφό της Αργύρη Πανταζάρα (το ζευγάρι ήταν τέσσερα χρόνια μαζί) σε αρκετά πρωτοσέλιδα, ενώ ακόμη και μετά το φινάλε του έρωτά τους κράτησαν άριστες φιλικές σχέσεις!

Μάλιστα, η ίδια δήλωνε χαρακτηριστικά: «Με τον Αργύρη είμαστε σύντροφοι πολλά χρόνια, φίλοι αγαπημένοι, οικογένεια. Εχουμε χωρίσει, αλλά είμαστε δύο άνθρωποι πολύ βαθιά ενωμένοι με ισχυρούς δεσμούς. Συγκινήθηκα πολύ όταν μου αφιέρωσε το Βραβείο Χορν και ένιωσα υπερήφανη πολύ για εκείνον».

Oταν η Eλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας το 2020 βρέθηκαν μαζί στις Κάννες για να δώσουν το «παρών» στο 73ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, καθώς συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία μικρού μήκους «Motorway 65», η οποία ήταν υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα, πολλοί πίστεψαν ότι τα βρήκαν ξανά και είναι πάλι μαζί.

Τι κι αν πολλοί έκαναν λόγο για επανασύνδεση, ο Πανταζάρας έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, λέγοντας ότι δεν ισχύει τίποτα! Από τότε και έως το τέλος της σειράς, παρότι η Τρίγγου ως Ασημίνα βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Νικηφόρου, στην προσωπική της ζωή επικρατεί ένα πέπλο μυστηρίου και δεν έχει γίνει γνωστό αν είναι single ή αν είναι με κάποιον!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This