Η Πόπη Γαλετσά του GNTM κάνει υπερήφανη τη Χαλκιδική!

Must Read

Αυτοί που ξέρουν, λένε πως «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει».

Και η Πόπη Γαλετσά, η οποία κατάγεται από τα μέρη εκείνα, επιβεβαιώνει το προσφιλές ρητό, καθώς, (άλλη) κοπέλα σαν την Πόπη, στο GNTM… δεν έχει!

Κάτι που, ως φαίνεται, αντιλήφθηκαν τάχιστα οι άνθρωποι της παραγωγής, οπότε, παρά το γεγονός ότι η Πόπη «κόπηκε» μετά την άρνησή της να ολοκληρώσει τη δοκιμασία της «κάθετης πασαρέλας», οι φήμες λένε πως… θα επιστρέψει στο σπίτι!

Η πανέμορφη 29χρονη Θεσσαλονικιά, πάντως, η οποία έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία, εργάζεται ως freelance μοντέλο και σχεδιάζει τη δική της συλλογή με μαγιό, την οποία και προωθεί μέσω των social media, από όσα μας έχει δείξει μέχρι στιγμής, έχει ήδη θέσει τις βάσεις να αυξήσει κατά πολύ τους (σχεδόν) 19.000 followers της στο Instagram.

Περιμένοντας με αγωνία την επάνοδο της Πόπης στο δημοφιλές reality μόδας (αν επιβεβαιωθούν οι φήμες), ας… ξεχαρμανιάσουμε χαζεύοντας τις σέξι αναρτήσεις της στο προφίλ της!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This