Eλένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία ερωτευμένοι μαζί σε σπάνια δημόσια εμφάνιση

Το ζευγάρι ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές με πρώτο σταθμό τα Χανιά

Must Read

Ο Αλμπέρτο Μποτία και η Ελένη Φουρέιρα είναι μαζί από τότε που ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο έρωτάς τους είναι ακόμη ζωντανός, παρόλο που οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους αναγκάζουν να ζουν σε διαφορετικές χώρες, διατηρώντας κυρίως μια σχέση εξ αποστάσεως. 

Οι φετινές καλοκαιρινές τους διακοπές ξεκίνησαν από την Κρήτη και πιο συγκεκριμένα από τα Χανιά όπου παραβρέθηκαν στο γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση που έγινε το Σάββατο 9 Ιουλίου και στον οποίο ήταν καλεσμένοι.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Το Πρωινό αλλά και τα stories της τραγουδίστριας, το ζευγάρι που γενικά κρατάει χαμηλούς τόνος στη σχέση του, δείπνησε σε εστιατόριο των Χανίων, ενώ μετά βρέθηκαν στο pre-wedding πάρτυ του ζευγαριού στο οποίο διασκέδασαν και με τα τραγούδια του πατέρα της νύφης, Λευτέρη Πανταζή. 


 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This