Ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε ποιοι είναι οι παιδικοί του ήρωες και ο λόγος είναι τα μαλλιά του

Που όπως αποκάλυψε δεν έχουν πυτιρίδα.

Must Read

Το Χ Factor, έριξε χθες αυλαία με μεγάλη νικήτρια την Κατερίνα Λαζαρίδου, η οποία είναι και η πρώτη νικήτρια του συγκεκριμένου διαγωνισμού τραγουδιού. Ο Χρήστος Μάστορας που ήταν μέντοράς της στο παιχνίδι έφυγε κι αυτός κερδισμένος από το X Factor καθώς η παίκτριά του ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση, το χρηματικό έπαθλο και το δισκογραφικό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Panik Records. 

Kάπου ανάμεσα στις ανάγκες των γυρισμάτων, ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε ένα story, στο οποίο με φανερά χιουμοριστική διάθεση, αυτοσαρκάστηκε για τα καλοχτενισμμένα μαλλιά του, συνδέοντας την εικόνα του με έναν στίχο των Ημισκουμπρίων, ο οποίος λέει: Iμένα του μαλλιμ δεν ιχει πιτουρίθρα, μι θέλαν αρχηγουό ούλοι στη ναυαρχήθρα, ενώ στη συνέχεια εξήγησε για ποιο λόγο κάνει αναφορά στο hip hop συγκρότημα που μεσουράνησε για 20 χρόνια στην ελληνική hip hop σκηνή και πλέον τα τρία μέλη του Πρύτανης, Μυθριδάτης και Μεντζέλος, έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Την αναδημοσίευση του σχετικού story έκανε και ο DJ Πρύτανης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This