Η Άννα Μαρία Βέλλη έμεινε χωρίς δουλειά μετά το υβριστικό σύνθημα κατά του Μητσοτάκη

Στο επίκεντρο η influencer για το σχόλιο για τις διακοπές και την (γνωστή) υβριστική ατάκα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Must Read

Στη δίνη του… κυκλώνα των social media έχει βρεθεί τα τελευταία 24ωρα η Αννα Μαρία Βέλλη, γνωστή και ως influencer AmiYiami. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ένα τετράστιχο που πόσταρε σε story της στο Instagram, στο οποίο συνδύασε όμορφα πράγματα, όπως το καλοκαίρι και οι διακοπές με την (πασίγνωστη πλέον!) υβριστική ατάκα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που τρεντάρει εδώ και αρκετούς μήνες στις τάσεις του twitter.

Φαίνεται πως η γνωστή YouTuber και παίκτρια του περσινού «Survivor» είχε τις προάλλες άκρως καλοκαιρινή διάθεση, αλλά μικρό μπάτζετ για να πάει διακοπές. Θέλησε, λοιπόν, να το μοιραστεί με τους followers της, θίγοντας έτσι δημόσια το θέμα της ακρίβειας. Πολλοί από τους διαδικτυακούς της φίλους σχολίασαν πως δεν έχουν χρήματα να πάνε διακοπές, συμπληρώνοντας με «μαύρο» χιούμορ: «Ρώτησαν τον γιατρό τους και τους είπε πως δεν θα ζουν καλά με ένα νεφρό», εννοώντας δηλαδή πως για να παραθερίσουν στα νησιά θα πρέπει να έχουν πουλήσει προηγουμένως κάποιο όργανό τους! Τότε η AmiYiami είχε την… έμπνευση να ποστάρει τα top σχόλιά τους, βάζοντας μαζί κι ένα ποιηματάκι με τους ακόλουθους στίχους: «Αν είχαμε λεφτά, θα ήμασταν νησάκι, μα οι τιμές πάλι αυξήθηκαν, γ… σαι Μητσ… κη».

Οπως ήταν φυσικό, έπειτα απ’ αυτό η πλατφόρμα του twitter πήρε «φωτιά». Κάποιοι έσπευσαν να στηρίξουν την Aννα Μαρία Βέλλη, αναφέροντας πως είναι χιλιάδες τα tweets με την ίδια υβριστική ατάκα για τον Ελληνα πρωθυπουργό. Αλλοι τόνισαν πως η YouTuber δεν σέβεται τους θεσμούς, ενώ πολλοί τής επιτέθηκαν με σκληρά λόγια, σημειώνοντας ότι μιλάει για ακρίβεια, τη στιγμή που κάθε τόσο κάνει αναρτήσεις είτε φορώντας ακριβά ρούχα είτε από μακρινά ταξίδια, τα οποία κοστίζουν.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο story έγινε αφορμή για να χαλάσει η συνεργασία της Αννας Μαρίας Βέλλη με γνωστή ζυθοποιία. «Ακούστε, ρε φασίστες, την κραυγή αγωνίας της AmiYiami. Διακοπές θέλει να πάει χωρίς να χρειαστεί να δουλέψει. Συνέχισε το δούλεμα, οι σύντροφοι είναι ηλίθιοι, το κατεβάζουν αμάσητο…» σχολίασε κάποιος. «Μεταμφιεσμένη σε Ευτύχη Μπλέτσα τον τελευταίο χρόνο, η AmiYiami κάνει τον γύρο της υδρογείου, αλλά πουλάει αφήγημα πλεμπαίας βρίζοντας τον πρωθυπουργό» την κατηγόρησε ένα άλλος. «Ηθικό δίδαγμα, δεν χόρτασε το Μονακό, θέλει και Μαϊάμι, της φταίνε όμως οι τιμές, γ… σαι AmiYiami» την «πλήρωσε» με το ίδιο νόμισμα ένας τρίτος.

«Πολύ φίλη μου η AmiYiami, κρίμα το κράξιμο που της έριξα στο “Survivor”» τάχθηκε στο πλευρό της χρήστης του twitter από την… απέναντι πλευρά. «Ακόμα αναρωτιέστε γιατί δεν γράφει ο κόσμος με ονοματεπώνυμο στο twitter; Γιατί, αν έχασε το μεροκάματο η AmiYiami, που έχει βήμα και υποστηρικτές, φανταστείτε τι περιμένει τον απλό μεροκαματιάρη» σημείωσε επόμενος. «Πάλι καλά που στα 00s είχαμε Καραμανλή στη Ν.Δ., γιατί Μουστάκας, Ψάλτης και όσοι συμμετείχαν σε επιθεωρήσεις θα διώκονταν για εγκλήματα κατά του πολιτεύματος με τόσα μπινελίκια που έριχναν στην εκάστοτε κυβέρνηση. Eχετε παρατηρήσει ότι δεν υπάρχουν επιθεωρήσεις πλέον, ε;» σχολίασε στο ίδιο μοτίβο ακόμη ένας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This