Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα: Η τρυφερή γλώσσα του σώματος σε νυχτερινή έξοδο

Ο Ολυμπιονίκης και η πρωταθλήτρια είναι καλά μαζί κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Must Read

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι ζευγάρι εδώ και αρκετό χρονικό διαστημα, όμως προσπαθεί να κρατά χαμηλούς τόνους και να φέρεται διακριτικά.

Ωστόσο, ο έρωτας δεν κρύβεται και όταν ο φωτογραφικός φακός τους πέτυχε να διασκεδάζουν μαζί στο νυχτερινό κέντρο FANTASIA οι δυο τους ήταν διαχυτικοί και τη γλώσσα του σώματός τους διέκρινε μια τρυφερότητα.

Ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης της άρσης βαρώων και πατέρας τεσσάρων παιδιών και η πρώην παίκτρια του Survivor και αθλήτρια του στίβου δείχνουν να είναι πολύ καλά μαζί και χάρισαν χαμόγελα στους φωτογράφους.

Το ζευγάρι είναι μαζί αρκετούς μήνες με την Αφροδίτη Σκαφίδα να έχει δηλώσει παλαιότερα για τον Πύρρο: «Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια φάση πάρα πολύ όμορφη στη ζωή μου. Δεν έχω μάθει όμως να συζητάω τα προσωπικά μου. Από τη στιγμή που κάτι φεύγει απ΄ το προσωπικό, σταματά να είναι προσωπικό οπότε προτιμώ να το κρατάω για τον εαυτό μου. Δεν θα ήθελα να συζητήσω αν σκεφτόμαστε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Σαν αθλήτρια, για να πετύχεις κάποια πράγματα στη ζωή σου πρέπει να έχεις μια στήριξη. Είμαι ένας άνθρωπος συντροφικός απλά δεν έχει τύχει να βρω μια στήριξη στη ζωή μου που να με κρατήσει. Γενικά είμαι συντροφική»!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This