Nίκος Μουτσινάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Mαύρο σκοτάδι κατάμαυρο σε μαύρο φόντο»

Ο παρουσιαστής έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά του για την αποφυλάκιση του σκηνοθέτη μέσω Instagram.

Must Read

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά από την απόφαση του δικαστηρίου να αποφυλακιστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης με καταβολή χρηματικής εγγύησης, μέχρι να γίνει το Εφετείο, παρόλο που κρίθηκε ένοχος για δυο βιασμούς ανηλίκων.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε οργή στον απλό κόσμο με τα social media να έχουν γεμίσει με αναρτήσεις αμφισβήτησης της ηθικής κυρίως ακεραιότητας της ελληνικής δικαιοσύνης. Εκτός όμως από τον κόσμο, οργισμένα είναι και τα μηνύματα των ανθρώπων της showbiz. Παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές και δημοσιογράφοι έχουν κι εκείνοι εκφράσει ποικιλλοτρόπως τη δυσαρέσκειά τους για την σχετική απόφαση δηλώνοντας απογοητευμένοι.

Ανάμεσά τους και ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: Mαύρο σκοτάδι σε κατάμαυρο φόντο. Για ποια καννικότητα μιλούσαμε ρε παιδιά; Εδώ θέλαμε να επιστρέψουμε; Σίγουρα; #απογοήτευση

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This