Καίτη Γαρμπή για αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Πύρρειος η νίκη»

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θεωρεί πως αυτή η απόφαση θα σφραγίσει τα χείλη των θυμάτων.

Must Read

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις του κόσμου για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί πως η εξέλιξη που πήρε αυτή η υπόθεση μόνο αρνητικές επιπτώσεις μπορεί να έχει στην ψυχολογία των θυμάτων βιασμών τα οποία βλέπουν έναν αποδεδειγμένα βιαστή να αποφυλακίζεται -μέχρι το εφετείο- και αυτό δρα αποτρεπτικά στην απόφασή τους να καταγγείλουν τους θύτες.

Θέση πήρε και η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή η οποία έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Ναι μεν. Η καταδίκη Λιγνάδη θα μπορούσε να είναι μια ιστορική απόφαση και η πρώτη μεγάλη δικαστική νίκη του #MeToo Αλλά. Αφέθηκε ελεύθερος. Πύρρειος η νίκη τελικά γιατί μετά απο αυτή την απόφαση, τα θύματα θα κλείσουν μια για πάντα το στόμα τους» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This