Ο Δημήτρης Ήμελλος αποκαλύπτει αν τελικά ο «αστυνόμος Φραγκιαδάκης» θα παντρευτεί τη «Μαρίνα» στο «Σασμό»

Όλα όσα αποκάλυψε για τον δεύτερο κύκλο του Σασμού.

Must Read

Ο Δημήτρης Ήμελλος υποδύεται στο σήριαλ Σασμός τον αστυνόμο Αντώνη Φραγκιαδάκη. Είναι ερωτευμένος εδώ και 25 χρόνια με την Μαρίνα Βρουλάκη και οι δυο τους έγιναν επιτέλους ζευγάρι μετά από πολύ καιρό, κατάφεραν να αρραβωνιαστούν ανάμεσα σε όλα τα τραγικά γεγονότα που βρήκαν την άτυχη Μαρίνα, όμως ο γάμος τους ακόμη δεν έχει γίνει.

Για το αν θα καταφέρουν επιτέλους να παντρευτούν στον δεύτερο κύκλο του Σασμού ο ηθοποιός έδωσε στο περιοδικό Τηλεθεατής την εξής απάντηση: «Στη σειρά έχουν άλλοι το προνόμιο των εραστών κι είναι κι αρκετοί. Ο Φραγκιαδάκης παρουσιάζει μια άλλη μεριά στη ζωή, που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα, την εγκαρτέρηση, την πατρικότητα. Αν θέλετε, θα έλεγα ότι είναι πιο κοντά στην έννοια πατέρας. Νομίζω είναι πατέρας όλων των ανθρώπων, όλων των Κρητικών Είναι εκεί για να κάνει καλά αυτά τα άτακτα παιδιά, που λένε οι Κρητικοί. Είναι μια πατρική και συντροφική φιγούρα.

Αλήθεια, δεν το γνωρίζω. Αρραβωνιαστήκαμε με την Μαρίνα και περιμένουμε με έναν τρόπο να λυθεί μια ιστορία για να πάμε στο γάμο. Τώρα, βέβαια, προέκυψε κι η αρρώστια της Αργυρώς, οπότε αναβλήθηκε ο γάμος αλλά δεν πρόκειται να τον καθυστερήσουμε πολύ. Θα γίνει. Από εκεί και πέρα η υπόθεση είναι να λυθεί η ιστορία του φονιά του Στεφανή, όπου εκεί νομίζω ότι θα κλείσει κι η ιστορία του Σασμού.»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This