O Γιάννης Πλούταρχος τραγουδάει με το γιο του Γιώργο και την κόρη του Κατερίνα

Η οικογενειακή συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο.

Must Read

Xθες το βράδυ, στο Κατράκειο Θέατρο, ο Γιάννης Πλούταρχος έδωσε συναυλία μαζί με το γιο του Γιώργο και την κόρη του Κατερίνα.

Και τα δυο του παιδιά έχουν ακολουθήσει ήδη το δρόμο του πατέρα τους στα μουσικά πράγματα και πριν λίγες μέρες, η Κατερίνα Κακοσαίου κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο “Πόσο σε θέλω” από την δισκογραφική εταιρεία Panik Records.

Ο Γιώργος Κακοσαίος έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του, ενώ είναι σε σχέση με την κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη όπως αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια στο πλαίσιο της εκπομπής της The Chart Show όταν είχε καλεσμένο το Γιάννη Πλούταρχο.

Πλέον το τραγούδι είναι οικογενειακή υπόθεση για την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου, αφού ήδη τα δυο από τα πέντε παιδιά τους έχουν ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This