Γιώργος Μπούσης-Αναστασία Παντελίδη: Χρυσός γάμος στη Μύκονο μετά τα gay βαφτίσια

Νέο γκράντε κοσμικό γεγονός για την επιχειρηματική οικογένεια Μπούση μετά τη θύελλα και τον σάλο με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

Must Read

Δεν πέρασε μία εβδομάδα από τον κακό χαμό που προκάλεσε η βάφτιση των δύο παιδιών του γκέι ζευγαριού της εκ Σικάγου ορμώμενης επιχειρηματικής οικογένειας Μπούση, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο να τελεί το μυστήριο στον Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, σκορπώντας θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους της Ελλαδικής Εκκλησίας αλλά και στην Ορθόδοξη Εκκλησία και την ομογένεια των ΗΠΑ, και η οικογένεια Μπούση ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες για χρυσό γάμο, αυτή τη φορά στη Μύκονο! Εχοντας προγραμματίσει μέσα σε διάστημα μόλις μίας εβδομάδας δύο σημαντικά μυστήρια, η επιχειρηματική οικογένεια έχει βαλθεί να πρωταγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι, μέσα σε σκηνικά χλιδής και γκράντε πάρτι.

Κι αν δεν περίμενε τον σάλο που θα προκαλούνταν από τα καμώματα του Ελπιδοφόρου, ο οποίος απέκρυψε από τον μητροπολίτη Γλυφάδας – Ελληνικού – Βούλας – Βουλιαγμένης, Αντώνιο (όταν του ζητούσε να τελέσει το μυστήριο της βάφτισης) ότι το ζευγάρι των δύο νεοφώτιστων είναι γκέι, με το ζήτημα να φτάνει στην Ιερά Σύνοδο, η φαμίλια Μπούση ετοιμάζεται στο νησί των ανέμων για τον γάμο του Γιώργου Μπούση με την Ελληνοαμερικανίδα καλλονή Αναστασία Παντελίδη. Τα δυο νέα παιδιά ζουν στο Σικάγο, αλλά λατρεύουν την Ελλάδα και επέλεξαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μύκονο. Αναφορικά με τον γαμπρό, πρόκειται για τον «βενιαμίν» γιο της οικογένειας Μπούση, ο οποίος, εκτός από τις οικογενειακές επιχειρήσεις, έχει διακριθεί για το ταλέντο του στην τεχνολογία και το όνομά του φιγουράρει στο «Forbes», στη λίστα «30 under 30», για την επιχείρηση Raise που ίδρυσε, κληρονομώντας, όπως λένε όσοι τον γνωρίζουν, το επιχειρηματικό μυαλό του πατέρα του!

Εκεί, στο νησί των rich and famous, θα είναι για το «Ησαΐα, χόρευε» οι μεγαλύτεροι αδερφοί του, Μιχάλης (πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ), και φυσικά ο Ευάγγελος Μπούσης με τον άνδρα της καρδιάς του, τον διάσημο δημιουργό μόδας Peter Dundas. Παρότι ο Ευάγγελος Μπούσης και η οικογένειά του θορυβήθηκαν από τον κακό χαμό που ξέσπασε με τη βάφτιση των δυο παιδιών που απέκτησε με τον σχεδιαστή σύντροφό του μέσω παρένθετης μητέρας, ο γάμος του «βενιαμίν» έρχεται να επιστεγάσει την εβδομάδα της χλιδής και του show off!

To μέγα… μυστήριο, όμως, μέχρι πριν από λίγα 24ωρα αφορούσε και πάλι το όνομα του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, μια και μετά τη «θύελλα» κανείς δεν ήξερε (εκτός από τους… ενδιαφερομένους) αν τον γάμο θα τελέσει ο ίδιος! Αν, δηλαδή, ο ποιμένας των ομογενών μας στις ΗΠΑ θα κάνει το… δύο στα δύο (ούτε πνευματικός των τέκνων της οικογένειας Μπούση να ήταν!), συνεχίζοντας το γαϊτανάκι των αντιδράσεων, μια και η κοσμικότητα με τα ράσα και τα άμφια πάνε χέρι χέρι! Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ακόμη και αν ήταν στα σχέδια οικογένειας – Ελπιδοφόρου να γίνει κάτι τέτοιο, πλέον δεν έχει πολλές πιθανότητες να δούμε τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής στη Μύκονο. Τους λόγους δεν χρειάζεται να τους αναλύσουμε – είναι προφανείς!

Οπως και να έχει, οι δεσμοί ανάμεσα στον Ελπιδοφόρο και στην Bousis family είναι άρρηκτοι, και ειδικά με τη μητέρα του γαμπρού, την Ελένη Μπούση, η οποία έχει αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση, διοργανώνοντας κάθε χρόνο στο Σικάγο (εκεί είναι η βάση της οικογένειας, με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ που έχει εξαπλωθεί σε ολόκληρες τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής) μεγαλειώδη φιλανθρωπική εκδήλωση για τους σκοπούς του Hippocratic Cancer Research, του ιδρύματος που ίδρυσε το 2015 και στο οποίο έχει αφιερώσει τη ζωή της.

Κι αν στο πάρτι προς τιμήν των νεοφώτιστων Αλέξιου και Ελένης που έγινε στο «Four Seasons» (στο οποίο, όμως, μάθαμε ότι παρίστατο και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, συνεχίζοντας να δίνει τις ευχές του στο γκέι ζεύγος, στις νονές Ευγενία Νιάρχου – Μπιάνκα Μπραντολίνι και κοιτάζοντας παράλληλα τους ξέφρενους χορούς των καλεσμένων, όπως η Βίκυ Καγιά) είχε τραγουδήσει live η Αννα Βίσση, στο γαμήλιο πάρτι του Γιώργου Μπούση και της Ελληνοαμερικανίδας συζύγου του φημολογείται ότι θα τραγουδήσει για τους νεονύμφους ο Αντώνης Ρέμος, με τον ιό της χλιδής να εξαπλώνεται και στη Μύκονο μετά τη Βουλιαγμένη! Εμ, πώς θα λέει ο ένας αδελφός στον άλλον «Βίσση στα βαφτίσια των παιδιών σου εσύ, Ρέμο στον γκράντε γάμο μου εγώ»;

Πηγή: Espresso

Δείτε επίσης: Gay βαφτίσια στη Βουλιαγμένη με τις ευλογίες του Ελπιδοφόρου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This