H Xριστίνα Μπόμπα δείχνει το φόρεμα Celia Kritharioti που θα φορέσει στη βάπτιση των παιδιών της

Το βίντεο από την πρόβα.

Must Read

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν αποκτήσει δυο δίδυμα κοριτσάκια, που ξέρουμε από την αρχή ότι θα πάρουν τα ονόματα Αριάνα και Φιλίππα Τανιμανίδη. 

Αν και τα ονόματά τους τα γνωρίζαμε, τώρα μάθαμε ότι έρχεται και η ώρα της βάπτισής τους. Τα κορίτσια λοιπόν θα βαπτιστούν το Σεπτέμβριο στη Μύκονο με νονούς την Μαρίνα Βερνίκου και τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη. 

Η Χριστίνα Μπόμπα άφησε για ένα 24ωρο τις διακοπές της και ήρθε στην Αθήνα όπου και βρέθηκε στο ατελιέ της Σήλιας Κριθαριώτη για να επιλέξει φόρεμα για την περίσταση. Μας έδειξε ένα στο video που ανέβασε, ωστόσο δεν ξέρουμε αν αυτή θα είναι η τελική της επιλογή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φέρει την υπογραφή της ελληνίδας σχεδιάστριας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This