Οργιάζουν οι φήμες για επανασύνδεση Μπάρμπα – Μπάτσι

Must Read

«Βάνα και Μαουρίτσιο για πάντα με αγάπη». Με το παραπάνω τρυφερό σχόλιο συνόδευσε η Βάνα Μπάρμπα τη φωτογραφία της με τον Μαουρίτσιο Μπάτσι, που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντας τις φήμες ότι το πρώην ζευγάρι επανασυνδέθηκε να… οργιάσουν.

Εχουν περάσει σχεδόν 30 χρόνια από τότε που το ειδύλλιο της πληθωρικής Ελληνίδας ηθοποιού με τον γοητευτικό Ιταλό επιχειρηματία, γόνο της φαμίλιας με τα περίφημα σοκολατάκια Bacci, είχε απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα του Τύπου τόσο στη χώρα μας όσο και στη γειτονική Ιταλία.

Βλέπετε, η Βάνα Μπάρμπα είχε παίξει λίγο νωρίτερα, το 1991, στο ιταλικής παραγωγής φιλμ «Mediterraneo», που τιμήθηκε με Οσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, αποκτώντας έτσι μεγάλη αναγνωρισιμότητα και στη γείτονα.

Η ίδια με τον Μαουρίτσιο μοιράστηκαν έναν θυελλώδη έρωτα στη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, ο οποίος δεν κατέληξε σε happy end. Οι δύο τους, ωστόσο, συνέχισαν να έχουν φιλικές επαφές και μετά τον χωρισμό τους, με τις σχέσεις τους να παραμένουν άριστες μέχρι και σήμερα.

Τελευταία φορά που εθεάθησαν μαζί ήταν στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και, μάλιστα, τότε όλοι μιλούσαν για μια πιθανή επανασύνδεση, με τους ίδιους να μην επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και να διαψεύδουν τα δημοσιεύματα.

Την Τετάρτη, 20 Ιουλίου, η Βάνα και ο Μαουρίτσιο πέρασαν όλη την ημέρα στην παραλία του «Four Seasons» στη Βουλιαγμένη. Αφού κολύμπησαν, έφαγαν στην ταβέρνα του πολυτελούς ξενοδοχείου και πόζαραν μαζί στον instagram-ικο φακό. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της ηθοποιού στο okmag, ο Ιταλός επιχειρηματίας φιλοξενείται στο σπίτι της Βάνας στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο χρόνος θα δείξει αν η φιλία τους θα εξελιχθεί και πάλι σε κάτι πιο ρομαντικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This