O λόγος που η Ελένη Φουρέιρα ακύρωσε όλες τις καλοκαιρινές της συναυλίες θα σας εκπλήξει

Τι συμβαίνει εδώ: Βaby boom στη show biz;

Must Read

Την προηγούμενη Παρασκευή η Ελένη Φουρέιρα, ακύρωσε μια προγραμματισμένη συναυλία της στην Κύπρο για λόγους υγείας όπως είπε η ίδια, αλλά χωρίς να διευκρινίζει τι ακριβώς συμβαίνει. Αρχικά οι fans της πίστευαν ότι μάλλον έχει κορονοϊό και θα λείψει για μερικές μέρες.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια, ανέβαλε και τις υπόλοιπες συναυλίες της για ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο, κάτι που φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Οι θαυμαστές της θεώρησαν πως αν ήταν κάτι σοβαρό, τότε η τραγουδίστρια δεν θα συνέχιζε τις διακοπές της, οπότε πιστεύουν πως η Ελένη Φουρέιρα είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει ακόμη κάτι, αλλά έκανε μια ανάρτηση στο Ιnstagram που δείχνει πως απολαμβάνει τις διακοπές της και τη θέα.

Λέτε μετά την εγκυμοσύνη της Ιωάννας Τούνη και τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, να αληθεύουν και οι φήμες για την Ελένη Φουρέιρα;

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This