Η Super Κική απέβαλε και έκανε μια δημόσια παράκληση στους ακολούθους της

Δυσάρεστα νέα για την εγκυμοσύνη της Super Κικής.

Must Read

Στις 24 Ιουνίου η Super Κική είχε ανακοινώσει πως είναι έγκυος μέσω του Instagram της, λέγοντας πως θα μεγαλώσει το παιδί της μόνη της, καθώς είχε χωρίσει με το σύντροφό της.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε και έκανε μια δημόσια εμφάνιση σε μια θεατρική παράσταση και ανακοίνωσε πως το παιδί τους θα μεγαλώσει και με τους δυο του γονείς.

Δυστυχώς όμως, σήμερα, η Super Κική αποκάλυψε πως έχασε το μωρό της, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει εδώ και μήνες και ανέφερε πως δεν θα ήθελε να ξαναναφερθεί ούτε στην εγκυμοσύνη της αλλά ούτε και στην αποβολή της.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This