Panik-ος στου Ψυρρή με την Αθηνά Πολίτη

Όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα του video clip «Μία σου και μία μου».

Must Read

Η όμορφη τραγουδίστρια Αθηνά Πολίτη βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην πολυσύχναστη περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα για το music video του νέου της single «Μία σου και μία μου», το οποίο κυκλοφορεί με τη δισκογραφική σφραγίδα της Panik Platinum. Εκεί, στα όμορφα στενά του Ψυρρή, η Αθηνά τράβηξε το ενδιαφέρον των τουριστών, που κοντοστάθηκαν για ώρα προκειμένου να την απολαύσουν εν δράσει. Μαζί της ήταν και ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος σκηνοθέτησε το φρέσκο και μοντέρνο urban βιντεοκλίπ, καθοδηγώντας την τραγουδίστρια και στο θέμα της χορογραφίας της, που εντυπωσίασε τους περαστικούς θεατές. Μάλιστα, στο τέλος τη χειροκρότησαν κόλας, δείχνοντας πόσο πολύ τους άρεσε.

Για την ιστορία, το τραγούδι «Μία σου και μία μου», σε στίχους Ναταλίας Γερμανού και μουσική Κώστα Μηλιωτάκη, κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1998 με τη φωνή της Αντζυς Σαμίου. Στη σύγχρονη διασκευή του η Αθηνά Πολίτη το παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο, δείχνοντας ότι η… νέα είναι ωραία.

Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται αυτήν την περίοδο σε προχωρημένες συζητήσεις με το επιχειρηματικό team νυχτερινού κέντρου, προκειμένου να πάρει μέρος σε μεγάλο χειμερινό μουσικό σχήμα, ενώ δεν θα αργήσει να μπει πάλι στο στούντιο για την επόμενη ηχογράφησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This