Η Μάρα Ζαχαρέα ποζάρει πάνω σε σκάφος με εμπριμέ μπικίνι και πίνει κοκτέιλ

Οι διακοπές της δημοσιογράφου συνεχίζονται στην Αστυπάλαια.

Must Read

Η Μάρα Ζαχαρέα, αφού επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου βρέθηκε για να συγχαρεί το γιο της που πήρε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα, ξεκίνησε να κάνει διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Πριν από λίγες ημέρες, είδαμε πως είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στην παραλία στην Πάρο φορώντας ένα μπικίνι και κοιτούσε προς τη θάλασσα έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα μια χαλαρή αλογοουρά.


Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος επανήλθε με μια νέα πιο γκλάμουρ φωτοραφία της στην οποία ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος, με μπικίνι και παρεό σε κάποιο λιμανάκι της Αστυπάλαιας με το σκάφος ενός φίλου και μεγάλη παρέα Ελλήνων και ξένων όπως εξηγεί στη λεζάντα: Βόλτα σε ανεξερεύνητα νησάκια με το σκάφος του Μιχάλη. Δέκα άγνωστοι άνθρωποι – έλληνες και ξένοι – γίνονται αμέσως μιά παρέα σ’ αυτή την εκδρομή. Η ελληνική φιλοξενία και η θετική ενέργεια κάνουν ένα ακόμη ελληνικό καλοκαίρι μαγικό και απογειώνουν τον τουρισμό μας. Ελλάδα είναι τα πανέμορφα τοπία αλλά και οι άνθρωποί της.
@astypalea.yachting @ddsoulto #summertime #goodvibes #instamood #sun #sea #islands #greece🇬🇷

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This