Γάμος «έκπληξη» – Παντρεύτηκε ο δικηγόρος από τις «Άγριες μέλισσες» Άγγελος Ανδριόπουλος!

Το τρυφερό του μήνυμα στα social media

Must Read

Ο δικηγόρος από τις «Αγριες μέλισσες» παντρεύτηκε! Ο ηθοποιός Αγγελος Ανδριόπουλος ντύθηκε γαμπρός στο πλευρό της συντρόφου του Βάλιας Ψωμιάδη.

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός Αλέξης αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός από τα social media ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, την οποία συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Καλό βίο να έχουμε, συνοδοιπόρε μου. Δίπλα ο ένας στον άλλον, με το γέλιο μας και με το δάκρυ μας, με την επιμονή μας, την υπομονή μας, με την αλληλοκατανόηση και την αγάπη θα περπατήσουμε μέσα σε αυτό που λέμε ζωή κι όπου μας βγάλει. Εκεί θα είμαι, εκεί, μισό βήμα παραπίσω να προσέχω μην πέσεις. Μα κι αν πέσεις, εκεί θα είμαι, εκεί, να σου απλώσω το χέρι μου να σηκωθείς.

Καιρός πάει πολύς που αγάπησα το ηλιόλουστο σώμα σου, το μαργαριταρένιο. Και πιστεύω έτσι πως εγώ είμαι ο κύριος του σύμπαντος όλου. Θα σου φέρω απ’ τα βουνά λουλούδια εξαίσια, κλέλιες, ζουμπούλια και βελανίδια, γεράνια, κι ένα κοφίνι φιλιά. Θέλω να κάνω μαζί σου αυτό που κάνει κι η άνοιξη στις κερασιές»!

Μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και συγκατοικεί σε ένα εξαιρετικά καλόγουστο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Η γνωριμία του ηθοποιού με την εικαστικό και σκηνογράφο έγινε μέσα από κοινούς καλλιτεχνικούς κύκλους, και επισφραγίστηκε με τον γάμο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This