Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 17 Αυγούστου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Οι οποιεσδήποτε αλλαγές προκαλούν έντονο στρες και αβεβαιότητα. Δεν χρειάζεται να να πέσετε ψυχολογικά, αφού υπάρχει η προδιάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με δυναμική αντιμετώπιση των καταστάσεων θα ενεργοποιήσετε την αδρεναλίνη στο σώμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε να μην αναλώνεστε εδώ κι εκεί, αλλά να διοχετεύετε την ενέργειά σας σωστά για να πετύχετε την ανανέωσή σας. Συνδυάστε τις ιδέες σας με τις συμβουλές και προτάσεις φίλων που έχουν αποδείξει ότι έχουν γούστο για να απογειώσετε τη διάθεσή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα συνεχίσετε να είστε αγχωμένοι όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, λόγω ορισμένων εμποδίων που σας κουράζουν αρκετά και δεν σταματούν να εμφανίζονται. Ενεργήσετε με πρωτοτυπία και με σωστές διασυνδέσεις θα τα ξεπεράσετε και θα ηρεμήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τομέας της τύχης σάς καλεί σε αλλαγές, καθώς η προσωπική σας ζωή σάς θυμίζει να ξεπεράσετε κάποιες ιδέες και να ακολουθήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Μερικές αρχές σας είναι αναχρονιστικές και κάποιες άλλες τις έχετε προδώσει από συμφέρον.

ΛΕΩΝ: Πρέπει σύντομα να οδηγηθείτε σε οριστικές αποφάσεις, εντοπίζοντας τις θετικές και τις αρνητικές επιπτώσεις των επιλογών σας, ώστε να λάβουν τέλος τα πειράματα που κάνετε με εναλλακτικές στρατηγικές και να δείτε τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για μεγάλο διάστημα ενεργούσατε σύμφωνα με τα πρέπει της συντροφικής ζωής, όμως το μεγάλο ερώτημα, αν και ο σύντροφός σας κάνει το ίδιο, παραμένει. Εμβαθύνετε ο καθένας χωριστά και μετά και οι δυο μαζί στις ερωτικές προδιαγραφές της σχέσης σας.

ΖΥΓΟΣ: Ανακαλύψτε αν μιλάτε την ίδια γλώσσα με τον σύντροφό σας. Προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, ώστε να προσαρμοστεί ο ένας στους νόμους του άλλου. Είναι ανάγκη να ισορροπήσετε για να μην κάνετε το λάθος να ανοίξετε για αλλού πανιά, ενώ η σχέση σας έχει μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα κι αν υπάρξουν απογοητεύσεις που θα σας προκαλέσουν ένα συναισθηματικό κενό, επιβάλλεται να επιλέξετε ένα πιο λογικό μοντέλο προσέγγισης. Η ωριμότητα στις επαφές σας, χωρίς πείσματα, θα σας δείξει τι ακριβώς συμβαίνει και θα ανακουφιστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ευθύνες για τις εξελίξεις στα αισθηματικά σας θα μοιραστούν δίκαια και η ερωτική σας ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται με ανανεωτικό τρόπο. Εξυπηρετήστε τις βασικές ανάγκες σας περιφρουρώντας τη σχέση σας με τον σύντροφό σας από εξωτερικούς παράγοντες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αδέσμευτοι διανύετε μια εύθραυστη εποχή όσον αφορά τα ερωτικά σας θέματα. Εχετε την ανάγκη να σας αγαπούν και να σας προσφέρονται, αλλά από την άλλη δεν έχετε την υπομονή και την ανοχή που απαιτούνται για να αρχίσετε μια νέα ερωτική ιστορία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε τον εαυτό σας να κάνει νέες γνωριμίες και ζήστε κάτι ξεχωριστό. Αν περιορίσετε την εριστική διάθεση που έχετε τις περισσότερες φορές, θα αισθανθείτε την ένταση του έρωτα και τη φρεσκάδα που μπορεί να σας δώσει μια ανανεωμένη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ: Γεφυρώστε μέσα από συζητήσεις, ευαίσθητες ή φιλικές, τυχόν διαφορές, φροντίζοντας να μη χάσετε τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας. Δείτε με σοβαρότητα ένα φλερτ, μην επιδιώξετε όμως να προχωρήσετε μόνο και μόνο για να μην νιώθετε μοναξιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This