Ο γιος της Κομνηνού «λιώνει» για τη «Δρόσω» του

Must Read

Ενας χρόνος έχει περάσει από τη μέρα που η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν στη Σύρο, τον τόπο καταγωγής της ηθοποιού, και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ!

Η τηλεοπτική Δρόσω, που γνωρίσαμε μέσα από τις «Aγριες μέλισσες», και ο πολυτάλαντος (ηθοποιός, σκηνοθέτης, τραγουδιστής) γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού έπειτα από δύο χρόνια σχέσης φόρεσαν βέρα στο δεξί στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας ενώπιον των συγγενών τους, φίλων και συναδέλφων, και έναν χρόνο μετά δείχνουν να απολαμβάνουν την έγγαμη ζωή τους, με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Μετά τη συνεργασία τους το φετινό καλοκαίρι στη θεατρική παράσταση «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν και λίγες μέρες διακοπές στα ελληνικά νησιά. Αυτές τις μέρες το ζευγάρι βρίσκεται στη Σίφνο και ο Γιώργος Παπαγεωργίου χαίρεται να βροντοφωνάζει τη αγάπη του για εκείνη ακόμη και μέσα από το social media, αποκαλώντας την «My girl».

Καλά κάνουν πάντως και απολαμβάνουν τις διακοπές τους γαρνιρισμένες με αγάπη, γιατί μετά τους περιμένουν τηλεοπτικά γυρίσματα. Εκείνη στην «Παραλία» της ΕΡΤ στην Κρήτη και εκείνος στον «Γλυκάνισο» στον Σκάι στη Λέσβο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This