Άντα Λιβιτσάνου: «Ξεκινάω και τα δάκρυα κυλούν χωρίς τελειωμό σαν ποτάμια κάθε φορά»

Must Read

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η ηθοποιός Άντα Λιβιτσάνου στο instagram με αφορμή την απώλεια της αγαπημένης της γάτας πριν από κάποιους μήνες, την οποία δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει.

Με δάκρυα στα μάτια έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο που το συνόδευσε με κάποιες φωτογραφίες τους, με τον αγαπημένο της Angus, που ήταν για πολλά χρόνια το κατοικίδιό της. Η ηθοποιός που πλέον έχει κάνει στροφή στην καριέρα της, έχει περάσει πολύ δύσκολα την τελευταία διετία καθώς ήταν και θύμα της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Πεντέλη με αποτέλεσμα να κινδυνέψει το σπίτι του πατέρα της αλλά και το δικό του κατοικίδιο. Δυστυχώς σε αυτή την ατυχία συμπληρώθηκε και η απώλεια του Angus…

«6 μήνες σβήνω – γράφω. 6 μήνες… Δεν φτάνουν οι λέξεις σε καμία γλώσσα. Ξεκινάω και τα δάκρυα κυλούν χωρίς τελειωμό σαν ποτάμια κάθε φορά. Ένας καλός ψυχολόγος θα με συμβούλευε να ορίσω ένα χρονοδιάγραμμα για να αποτυπώσω στο χαρτί τα συναισθήματα μου και να με βοηθήσει να αποδεχτώ την κατάσταση. Έβαλα 6 μήνες. Σήμερα.

Όταν σκέφτομαι τον Angus και τι σήμαινε στην ζωή μου αυτά τα μόλις 11μιση χρόνια που περάσαμε παρέα μόνο τυχερή μπορώ να νιώσω. Δεν νομίζω στην ζωή μου να έχω αισθανθεί έτσι ξανά αλλά από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε την ημέρα των γενεθλίων μου στον κήπο από το πουθενά ήξερα πως μόνο τυχαίο δεν ήταν» έγραψε η Άντα Λιβιτσάνου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This