Μαρία Μενούνος: Τα οράματα της «γιάτρεψαν» την άρρωστη μητέρα της!

Must Read

Η Μαρία Μενούνος ανέπτυξε ψυχοσωματικά από το άγχος της για την επανεμφάνιση του καρκίνου του εγκεφάλου στη μητέρα της, Λίτσα, όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια.

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, αποκάλυψε, μάλιστα, ότι είχε δύο οράματα, τα οποία της έδειξαν τη λύση.

Το 2017, μάνα και κόρη χειρουργήθηκαν, επειδή και οι δύο εμφάνισαν επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου. Πρόσφατα, όμως, η πρώτη υποτροπίασε.

«Αγχωνόμουν πάρα πολύ διότι (η Λίτσα) μου περιέγραφε τα διάφορα πράγματα που δεν πήγαιναν καλά στην υγεία της», είπε στη διαδικτυακή εκπομπή της «Better Together», προσθέτοντας ότι ο εγκέφαλος της μητέρας της δεν δουλεύει στο 100%, με αποτέλεσμα να ξεχνάει να την ενημερώνει για τα προβλήματά της.

«Μου τα λέει μόνο όταν είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και τότε είμαι κι εγώ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας του άγχους», εξήγησε. Αποκάλυψε επίσης, ότι, λόγω του υπερβολικού στρες, εμφανίζει πόνους στο κορμί της, ιδιαίτερα στη μέση, όπου νιώθει σαν να τη… μαχαιρώνουν!

Η Μαρία Μενούνος ήταν σε απόγνωση, καθώς δεν ήξερε πώς να το αντιμετωπίσει, μέχρι που, όπως ισχυρίστηκε, είχε δύο οράματα, που την προέτρεπαν να πάει τη μητέρα της στο Μεξικό για θεραπεία.

Αποφάσισε να ακολουθήσει τη «συμβουλή» και τώρα νιώθει πιο ήρεμη, καθώς, όπως αναφέρει, στο Μεξικό οι γιατροί κάνουν όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις και άρχισαν ήδη να χορηγούν στη μητέρα της φάρμακα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Αποφάσισαν, δε, να μην την εγχειρήσουν και να αναζητήσουν άλλες θεραπευτικές μεθόδους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This