Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής απόλαυσε live τη φίλη του Ελευθερία Αρβανιτάκη στη Χίο, υπό το… άγρυπνο βλέμμα της «Espresso»

Τα «κορμιά και τα μαχαίρια» του Ελπιδoφόρου

Must Read

Η άγνωστη φιλία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Ελπιδοφόρου με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Ελευθερία Αρβανιτάκη ήρθε στο φως, όταν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας εκείνος έκανε θριαμβευτική εμφάνιση στη συναυλία της.

Ξαφνικά, κι ενώ η καταξιωμένη ερμηνεύτρια βρισκόταν απαστράπτουσα στη σκηνή που στήθηκε στο χωριό Νένητα της Χίου, τα φλας των φωτογράφων άρχισαν να πέφτουν βροχή με την είσοδο του ιεράρχη στον χώρο, με το κοινό να μένει άφωνο! Ομως ο Ελπιδοφόρος, που ως φαίνεται δεν έχει τέτοια «στεγανά» (να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες η τέλεση του μυστηρίου της βάφτισης στην Παναγία Φανερωμένη, στη Βουλιαγμένη, των δύο τέκνων γκέι ζευγαριού της ομογένειας είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων), κάθισε σε απλές πλαστικές καρέκλες και απόλαυσε τη συναυλία. Στο πλάι ήταν η μητέρα του, που τον συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι στη Χίο, αλλά και ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης με τη σύζυγό του Δήμητρα.

Ο ιεράρχης χαιρέτησε με νεύμα την αγαπημένη φίλη του Ελευθερία Αρβανιτάκη κι ύστερα δεν πήρε το βλέμμα του από τη σκηνή, χειροκροτώντας με ενθουσιασμό όταν εκείνη ερμήνευε τα «Κορμιά και τα μαχαίρια», αλλά και το «Θέλω κοντά σου να μείνω», συμμετέχοντας με τους υπόλοιπους θεατές, που δεν γνώριζαν ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής και η τραγουδίστρια είναι φίλοι από ετών και η γνωριμία τους να κρατά από την εποχή που εκείνος ήταν το δεξί χέρι του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. «Είχα τραγουδήσει στο Πατριαρχείο, στην Κυριακή της Ορθοδοξίας, και γνωριστήκαμε τότε. Είμαστε φίλοι πολλά χρόνια» λέει στη στήλη η Ελευθερία Αρβανιτάκη για τον φανατικό θαυμαστή της, τον Ελπιδοφόρο, με τον οποίο είχε τη χαρά να συναντηθεί και την προηγούμενη της συναυλίας στο Ιδρυμα «Μαρία Τσάκος», όπου εκείνος ξεναγήθηκε στην έκθεση κοστουμιών του Γιάννη Μετζικώφ!

Να σημειώσουμε ότι ο Ελπιδοφόρος βρέθηκε στη Χίο για την αναγόρευσή του ως επίτιμου διδάκτορα της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στο περιθώριο της αναγόρευσής του το έριξε και λίγο έξω!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This