H Kατερίνα Παπουτσάκη μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δε ξέρουμε πως λέγεται"

Must Read

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα με αφορμή την συμμετοχή της στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και αποκάλυψε ότι πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο ωστόσο ακόμη δεν ξέρουν πως ονομάζεται.

«Έχω ανασφάλειες, αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό, σε βαθμό ανεκτό. Γενικά είμαι καλά, νιώθω καλά με εμένα. Έχω αρκετή αυτοπεποίθηση. Κάνω ψυχοθεραπεία γιατί γενικά είμαι αγχώδης τύπος. Δε ξέρω πολύ καλά να βάζω όρια στους άλλους. Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δε ξέρουμε πως λέγεται. Είναι ένα περίεργο αυτοάνοσο» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Σχετικά με τη μητρότητα και τα παιδιά της, η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Δεν είμαι ακριβώς παραδοσιακή μαμά. Έχω στοιχεία παραδοσιακής μαμάς. Δε ξέρω τι είναι παραδοσιακή μαμά ακριβώς. Είμαι αφοσιωμένη μαμά. Η παρουσία μου θέλω να είναι έντονη και ουσιαστική. Ο μεγάλος ξέρει τι δουλειά κάνει η μαμά. Ο μικρός σιγά σιγά καταλαβαίνει. Ο μεγάλος μου κάνει και κριτική».


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This