Η απάντηση της Μελίνας Ασλανίδου στα δημοσιεύματα που την θέλουν να έχει «πλακωθεί» στις πλαστικές

Τελικά την έχει «πειράξει» τη μυτούλα;

Must Read

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε η Μελίνα Ασλανίδου και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τις πλαστικές, που της «χρεώνουν» δημοσιεύματα, και αν έχει προχωρήσει σε αισθητική επέμβαση στη μύτη της.

«Γελάω πολύ με αυτά. Τι να κάνω; Να κλάψω; Όχι δεν κλαίω. Καλά κάνουν. Οι γυναίκες πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους. Οι γυναίκες έχουν πάρα πολλά πράγματα, κυρίως η μητέρα που έχει να προσέξει τα παιδιά της, τον άντρα της. Κάτσε, φίλε μου! Πρέπει να προσέχει η γυναίκα τον εαυτό της, να είναι όμορφη. Να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να λέει “μπράβο, κούκλα μου, πάμε παραπέρα”. Τη μύτη αυτή την έχω από τότε που γεννήθηκα. Συγγνώμη, παιδιά. Τη μυτούλα μου δεν την πειράζω», απάντησε η Μελίνα Ασλανίδου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This