Γιώργος Λιανός: Τι αποκάλυψε για το σύμφωνο συμβίωσης και το γάμο με τη σύντροφό του;

Θα το πάρει το κορίτσι;

Must Read

O Γιώργος Λιανός έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωινό μας” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο νέο κύκλο του “Τhe Voice” ο οποίος κάνει σύντομα πρεμιέρα, στο Survivor All Star αλλά και στην προσωπική του ζωή, την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη και τα παιδιά του.

“Είμαστε σε φάση προετοιμασίας και προσπαθούσε να στήσουμε το All Star. Είναι ένα μακρινό σενάριο προς το παρόν γιατί πρέπει να συμφωνήσουν οι παίκτες που θέλει η παραγωγή…Ακούω αρκετό κόσμο που θέλει να αναλάβει τη θέση του παρουσιαστή. Sorry παιδιά, φέτος μάλλον θα το κάνω εγώ, αν δεν έχετε αντίρρηση…Ο Τριαντάφυλλος ήταν δική μου πρόταση να μπει στο Survivor. Φέτος πρότεινα τον Βαλάντη”, είπε ο Γιώργος Λιανός.

Λείπω αρκετούς μήνες από την οικογένεια μου λόγω της δουλειάς και το κενό δεν καλύπτεται μέσα από τις βίντεο κλήσεις. Τα παιδιά μου περιμένουν πως και πως να έρθει το Πάσχα, όχι τα Χριστούγεννα.”

Όσον αφορά το ενδεχόμενο γάμου με την Κωνσταντίνα Καραλέξη, ο παρουσιαστής απάντησε: “Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και ενδεχομένως σε βάθος χρόνου να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο. Σίγουρα αν κάναμε έναν θρησκευτικό γάμο αργότερα θα ήταν για να το νιώσουμε εμείς, γιατί είμαστε άνθρωποι που πιστεύουμε. Όταν το νιώσουμε, θα το κάνουμε”. 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This