Kαίτη Γαρμπή για την τραπ: «Είναι πολύ προκλητικός ο στίχος και χυδαίος, αλλά και περίεργος»

«Ο γιος μου στην ηλικία που είναι δεν θέλει να ακούει αυτά τα τραγούδια» τόνισε.

Must Read

Η Καίτη Γαρμπή, τραγούδησε μαζί με άλλους καλλιτέχνες στην συναυλία του«Όλοι μαζί μπορούμε» το βράδυ της Δευτέρας 12/9 και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τον Γιάννη Μαυρίδη για τη ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στον Γιώργο Ζαμπέτα, ενώ ρωτήθηκε και ποια είναι η γνώμη της  για την τραπ μουσική.

«Κάνουν μία συγκλονιστική παραγωγή τα παιδιά αυτά. Η μουσική τους είναι συγκλονιστική μέχρι τη στιγμή που μπαίνει ο στίχος. Εκεί τα χαλάνε όλα. Κι εγώ δεν θέλω να τους ακούω. Είναι πολύ προκλητικός ο στίχος τους και χυδαίος, αλλά και περίεργος» είπε η Καίτη Γαρμπή. «Ο γιος μου στην ηλικία που είναι δεν θέλει να ακούει αυτά τα τραγούδια» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This