O Light ανέβασε φωτό με τον Snik χτυπημένο στο πάτωμα να κλαίει

«Άμα με αγγίξεις θα πεθάνεις λες στα τραγούδια και τρως χλέπες και κλωτσομπούνια στο πάτωμα» - Έχει ξεφύγει η κατάσταση με δαύτους

Must Read

Τις αμερικανικές συμμορίες προσπαθούν να αντιγράψουν οι εγχώριοι τράπερ, με πρώτους και καλύτερους τον Snik και τον Light που «παίζουν» ξύλο όπου σταθούν και όπου βρεθούν, βάζοντας σε αυτή την επικίνδυνη κατάσταση και το περιβάλλον τους.

Έτσι από τα MAD και μετά η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως, με τελευταίο κρούσμα τον ξυλοδαρμό του Snik στη Θεσσαλονίκη, με τον Light να ανεβάζει σε story μια φωτογραφία του Snik πεσμένου στο έδαφος και χτυπημένου, την οποία λίγο αργότερα έσβησε, και έσπευσε να εξηγήσει:

«Το έσβησα το story. Το έσβησα! Κάτσε καλά για να μην ανεβάσω όλο το βίντεο. Όλα καλά! Να είσαι γερός. Πολύ τον μάγκα μην κάνεις, κατάλαβες; Επειδή δεν είσαι μάγκας. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν τόσο καιρό αλλά βγαίνεις και λες… ενώ σου είπα δεν θα σε πειράξω. Σου είπα όλα καλά όταν σε πέτυχα στο αεροπλάνο εκείνη την ημέρα. Σου είπα όλα καλά, έλα να το λήξουμε.

Έχουμε το βίντεο ένα λεπτό να τρως κλωτσομπούνια και να κλαις και να λες ‘σας παρακαλώ μη με βαράτε’. Μην προκαλείς ναι; Να βγει τώρα το βίντεο που σε δέρνουν 35χρονών άνθρωπο; Άμα με αγγίξεις θα πεθάνεις λες στα τραγούδια και τρως χλέπες και κλωτσομπούνια στο πάτωμα».

Ο Snik απάντησε και αναφέρθηκε στο «πέσιμο» που του έγινε στη Θεσσαλονίκη από 20 άτομα.

«Μάγκες καλησπέρα! Τι λέει; Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε Σαλόνικα, που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σήκωσαν χέρι… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, για beefs από το ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Σε όσους νοιαστήκαν αν είμαι καλά και το τι έγινε, ένα μεγάλο ευχαριστώ. All good και τα λέμε 15 του μήνα στο Λονδίνο. Και όσο περί βίντεο, περί φώτο, αν νομίζετε πως θα με κουνήσετε έστω και λίγο, τόσα χρόνια δεν με έχετε κουνήσει. Είστε πάρα πολύ γελασμένοι. Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου και τα καμώματά σου. Don’t worry… Και κάτι τελευταίο. Δεν είναι τυχαίο πως μετά τα βραβεία έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί τυχαία σε μαγαζιά. Μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας. Karma is a bitch, όμως».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This